Prémium

Ünnepi kényeztető hétvégék a herceghalmi Abacus Hotelben (x)

Portfolio
Az Abacus Business & Wellness Hotel
  • a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, 1600 m2-es wellness központtal rendelkező szálloda nemcsak a hétköznapokon és hétvégéken, de ünnepekkor is közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.
Közeleg a 2016-os év első olyan hétvégéje, amikor az emberek szívesen töltenek pár napot a szállodákban, mely pedig nem más, mint a március 15-ei forradalom évfordulójának ünnepe. Ez a Budapest agglomerációjában lévő herceghalmi szállodában sincs másképp, ugyanis évről évre egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik meg a kis- és nagy vendégek részére egyaránt különböző programokkal színesített, kifejezetten erre a hétvégére összeállított csomagajánlatok iránt.

Ünnepi kényeztető hétvégék a herceghalmi Abacus Hotelben
Mivel a hosszú hétvégék elsősorban a gyermekkel érkező családok számára közkedvelt időpontok egy kis wellnessezéssel egybekötött kikapcsolódásra, ezekre a hétvégékre egész napon át tartó, többnapos animációs programsorozattal készülünk kis vendégeink részére, hogy itt-tartózkodásukat tényleg feledhetetlenné tegyük. Az Abacus Manó Klub kínálta logikai, kézműves, tánc és sportfoglalkozások között mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabb időtöltést. A hosszú hétvégére összeállított programok közül néhány ízelítő: mese bingo, tavaszi virágcsokrok készítése, manóvetélkedő, ünnepi kézműves foglalkozás, huszárlovacska készítése, stb.

Mindeközben felnőtt vendégeink részére wellness programokkal szeretnénk garantálni a feltöltődést, ugyanis a hétvége folyamán naponta többször szertartásos szauna szeánszokon (gyümölcsös, mézes, vitaminos, jeges, stb.), valamint vízi tornán való részvételre is lehetőséget biztosítunk.

Ünnepi kényeztető hétvégék a herceghalmi Abacus Hotelben
A luxus körülmények megteremtéséhez elengedhetetlenek a gasztronómiai élvezetek. Az Abacus Hotelben Tóth Ferenc Executive Chef irányításával bőséges reggelikkel és gazdagon megterített svédasztalos vacsorákkal szeretnénk kedveskedni vendégeinknek, de a la carte ételeink ízvilágába is betekintést nyerhetnek az ide érkezők. A finom ételek mellé "forradalmi" italakciókkal is készülünk.

Ha valaki mégis lemaradna március 15-ei ajánlatunkról, a húsvéti és pünkösdi hétvégék alkalmával az egész napos gyermekanimáció és szauna szeánszok mellett még színesebbé tesszük programkínálatunk palettáját. A húsvéti hétvégén a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel szállodánk idén is otthont ad a már-már hagyománnyá vált állatsimogatónak, ahol az ,,Abacus Nyuszi" mellett különböző kisállatok simogatására is lehetőséget biztosítunk. A pünkösdi hétvégén pedig idén először a Mercedes-Benz V-osztályának bemutatójának megrendezésére is szállodánk szolgál helyszínéül, mely során a felnőtt vendégek megismerhetik a Mercedes cég mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett típusát, a gyerekeknek pedig a cég apró ajándékokkal kedveskedik.

Látogasson el hozzánk Ön is és élje át a tökéletes pihenés élményét szállodánkban!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2