Prémium

Egy elegáns kártya a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Bankingtől (x)

Portfolio
Sokféle bankkártya elérhető napjainkban a bankok kínálatában, ám kevesen tudják, hogy ezek között is kialakult egyfajta rangsor. A prémium kategóriás szállodákban, üzletekben, autókölcsönzőkben, légitársaságoknál pontosan ismerik a munkatársak, hogy milyen kártyával fizetnek az igazán megkülönböztetett figyelmet érdemlő ügyfelek.

A Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking által a közelmúltban kibocsátott, exkluzív platina hitelkártya nagyon magas presztízsű fizetőeszköz, melynek birtokosai akár 5 millió forintos hitelkeretet is igényelhetnek, rendkívül alacsony havi kamatszint mellett. Az egész világon szívesen fogadott, vásárlásra és készpénzfelvételre egyaránt alkalmas kártya a legelegánsabb üzletekben és szolgáltatóknál is kiemelt státuszt jelent, melyhez számos egyedi előny kapcsolódik, és ezek akár már az idei nyaraláson is elérhetők.

Az FWR platina hitelkártyája kiemelt fedezeti összegű utazási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást tartalmaz. A platinakártyák között egyedülálló módon a balesetbiztosítás olyan aktív sporttevékenységekre is kiterjed, mint például a vadvízi kajak-kenu, a rafting, a vitorlázás, a jetski, a vízisí, továbbá fedezi a külföldi egészségügyi ellátások költségét is.

A kártya birtokosa a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Kedvezményprogram partnereinek szolgáltatásain túl jogosulttá válik a MasterCard Premium Club nemzetközi, platina fokozatú kedvezményeire is, egyebek mellett a Le Club Accorhotels több mint 2500 szállodájában, vagy a világ egyik vezető autókölcsönzőjénél, a Hertznél 147 országban. Ezen felül partnerével ingyen léphet be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján található MasterCard Lounge-ba, ahol exkluzív környezetben töltheti el a repülés előtti várakozási időt. Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a kártyabirtokosokat a MasterCard Premium Selection programban is.

Szeretne Ön is egy exkluzív klub tagja lenni? A kártyával és annak igénylésével kapcsolatban kérjük, keresse a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Private Banking munkatársait, vagy látogasson el a www.fwr.hu oldalra.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2