Prémium

Elismerések itthon és külföldön (x)

Portfolio
Sikereket hozott 2012 az RE project development számára
Az ingatlanfejlesztés és a bérbeadás terén egyaránt jelentős sikereket könyvelhet el a Raiffeisen evolution project development 2012-ben, Magyarországon és a szomszédos országokban is. A cég nevéhez fűződik az utóbbi évek egyik legnagyobb romániai beruházása, a bukaresti Floreasca City Center, amelynek részeként jelenleg a SkyTower irodatorony, valamint a Promenada bevásárló- és szórakoztatóközpont építése zajlik. Utóbbi fejlesztést "Arany" elő-minősítéssel értékelte az Osztrák Társaság a Fenntartható Ingatlangazdálkodásért (ÖGNI). Ez a Raiffeisen evolution első olyan külföldi fejlesztése, amely fenntarthatósági tanúsítványt kapott.

Elismerések itthon és külföldön
A 35 ezer négyzetméter alapterületű Promenada tervezése során kiemelt hangsúlyt fektettek a családbarát kialakításra, amelyet egyebek mellett a baba-mama szobák, a családi mosdók és a játszóház példáznak. A fenntarthatóság jegyében különös gonddal kezelték továbbá a különböző erőforrások hatékony felhasználását. Ennek megfelelően optimalizálják a fűtő, szellőző és légkondicionáló (HVAC) berendezéseket, víztakarékos mosdókat alakítanak ki, valamint helyben hasznosítják az úgynevezett szürkevizet. A felhasznált építőanyagok esetében elsődleges szempont, hogy azok mindegyike megfeleljen a DGNB/ÖGNI előírásainak.

Még idén elkészül a Raiffeisen evolution másik emblematikus bukaresti épülete, a SkyTower, amely a maga 137 méterével a főváros legmagasabb épülete lesz. Az irodaház hét emeletét, valamint a szomszédos FCC Office Building egészét a Raiffesien Bank Romania foglalja majd el.

Elismerések itthon és külföldön
A Raiffeisen evolution tevékenységének sikerét Magyarországon is díjjal jutalmazták. A független szakértőkből álló bizottság döntése alapján az RE project development márka elnyerte a Business Superbrands 2012 címet. A cég fontos visszajelzésként tekint erre a kiemelkedő minőségi elismerésre, amely jelzi, hogy a vállalat jó irányba halad, és innovatív, erős márkaértékkel bíró társaságként tartják nyilván hazánkban.

Az üzleti sikerek a cég budapesti projektjeinek kihasználtsági mutatóiban is megmutatkoztak: az idei új megállapodásoknak köszönhetően a Rumbach Center telítettsége elérte a 100 százalékot. A Deák tértől és az Andrássy úttól is mindössze néhány percre elhelyezkedő irodaház bérlői között megtalálható többek között a British Airways, a BKK és az IMS Health is.

Az RE project development jelen lesz a müncheni Expo Realon, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a B2 pavilon 110-es Ausztria standján.


Elismerések itthon és külföldön


(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker