Prémium

Moziaréna: még teljesebb tévézési élmény a T-Home-tól (x)

Portfolio
Már nemcsak a tévé képernyőjén keresztül lehet megtekinteni a T-Home Interaktív TV Videotékájában található tartalmakat: a Moziaréna filmkölcsönző szolgáltatással több száz film a számítógép képernyőjén, a szolgáltatás igénybevételére alkalmas okostelefonokon és táblagépeken is elérhetővé válik.
Az innováció terén élen járó T-Home bejelentette, hogy a mai napon elindítja vadonatúj Moziaréna szolgáltatását, amely segítségével a T-Home Interaktív TV előfizetők a szolgáltatás Videotékájából immár számítógépen keresztül is kölcsönözhetnek. A Magyar Telekom piacvezető szolgáltatóként ügyfelei mind tökéletesebb kiszolgálására törekszik: ennek jegyében folyamatosan bővíti integrált szolgáltatás-kínálatát. A legújabb, képernyők közötti átjárhatóságot biztosító fejlesztésnek köszönhetően mostantól a kedvenc Videotéka filmjeinket laptopon, tableten, vagy akár okostelefonon is megtekinthetjük.

Elsőként a T-Home Interaktív TV (IPTV vagy Interaktív Sat TV) előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára elérhető a szolgáltatás. A Moziaréna portálon (www.moziarena.hu) történő díjmentes regisztrációt követően máris szabadon válogathatunk a legjobb mozifilmek között. Ha valamelyik film elnyerte tetszésünket, a számítógép Moziaréna felületén azonnal ki lehet kölcsönözni. A kölcsönzés díja utólag, a T-Home Interaktív TV szolgáltatásra vonatkozó havi, rendszeres számlában kerül kiszámlázásra. A Moziaréna szolgáltatás hamarosan nemcsak a Telekom, hanem bármely szolgáltató ügyfelei számára is elérhetővé válik.

A www.moziarena.hu oldalon lehetőség nyílik filmelőzetesek lejátszására, ingyenes és fizetős tartalmak kölcsönzésére. A kikölcsönzött tartalmak nemcsak számítógépről a böngészőben, hanem arra alkalmas hordozható mobileszközökön is megtekinthetők, lejátszhatók a Moziaréna okostelefon-alkalmazás segítségével.

A filmválasztást megkönnyítendő a teljes kínálat a Moziaréna okostelefon applikációból is áttekinthető: a felhasználók kereshetnek a filmek adataiban, megnézhetik a filmelőzeteseket és kedvencnek jelölhetik. A mobilalkalmazásokban csak a Moziaréna portálon keresztül kölcsönzött tartalmak lejátszása lehetséges. A szolgáltatás az internetkapcsolat típusától (wifi vagy mobil) függetlenül is működik. (Az alkalmazásban történő filmlejátszás legalább 0,6 Mbit/sec sávszélességű szélessávú internetkapcsolatot igényel, a Moziaréna alkalmazáshoz pedig minimum Android 3.0 vagy iOS 4.3 operációs rendszer szükséges. Moziaréna alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál. Egy 90 perces film körülbelül 2 Gigabyte letöltési adatforgalommal jár. A mobilinterneten keresztüli használat csak belföldi mobilinternet-előfizetéssel, kizárólag belföldön valósulhat meg.)

Mint ismert, a tévénézők az Interaktív TV Videotéka használatával a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva választhatnak mozifilmeket, amelyek a kereskedelmi csatornákhoz képest akár fél évvel, és az ismert filmcsatornákhoz képest is legalább 2-3 hónappal korábban válnak elérhetővé az előfizetők számára - szinkronizáltan, kimagasló kép- és hangminőségben, jogtiszta módon. A szolgáltatásban jelenleg több mint 40 filmgyártó és -forgalmazó cég több száz filmje tekinthető meg.

A T-Home a hazai piacon elsőként (2006. novemberben) bevezetett IPTV szolgáltatását követően Magyarországon szintén először (2011. decemberben) indította el az új interaktív szolgáltatásokkal kibővített műholdas tévészolgáltatást. A T-Home nemrég az egész országban elérhetővé tette Interaktív TV-szolgáltatását.

Mindezzel kapcsolatban részletek, technikai és egyéb feltételek a www.t-home.hu és a www.moziarena.hu oldalakon található.

(x)
Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker