Prémium

Már Budapest agglomerációjában is elérhető a 4G/LTE alapú mobilnet (x)

Portfolio
A Telekom a nyár során több vidéki város mellett Budapest agglomerációjába, mintegy
50 Pest megyei településre is elvitte az új generációs mobilinternetet, a 4G/LTE-t.
A szolgáltatás elérhető többek között Piliscsaba, Biatorbágy, Érd, Budaörs, Ráckeve, Monor, Gyömrő, Veresegyháza, Sződliget és Délegyháza területének nagy részén. A települések listája megtalálható a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/lefed ettseg/lte oldalon.

A vidéki városok közül Szombathely, Debrecen, Kecskemét, Győr, Siófok, Keszthely és Hévíz nagy részén hozzáférhető a szolgáltatás. Az ősz folyamán folytatódik Budapest hálózati lefedettségének növelése is. Jelenleg kültéren* Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás.

A szolgáltatás használatához a lefedett területen Net&Roll mobilinternet csomagra és LTE-képes eszközre van szükség. A szolgáltatás igénybevételéhez a T-Mobile USB modem 4G-t vagy a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagépet kínálja a szolgáltató. Emellett a T-Mobile honlapján már megrendelhető az a 4G router, amely a 4G/LTE hálózatra csatlakozva osztja el a technológia által nyújtott nagy sávszélességet a wifi képes eszközök között. Így egy lakásban vagy irodában egyszerre több eszközön (notebook, táblagép, okostelefon) is kényelmesen lehet internetezni, kihasználva a 4G/LTE hálózat előnyeit**.

A 4G/ LTE technológia legfontosabb, a felhasználók számára kézzelfogható előnye az eddiginél jóval nagyobb le- és feltöltési sebesség***, valamint a lecsökkent késleltetési idő, aminek köszönhetően az online alkalmazások és játékok mobilhálózaton keresztüli használata még könnyebb, a nagy felbontású, akár HD minőségű videofilmek le- és feltöltése jelentősen gyorsabb, valamint több program is gond nélkül futtatható egyszerre, mindezek pedig látványos mértékben javítják az ügyfélélményt.


*Kültéri lefedettség: A megadott területen a mobil internet szolgáltatás kültéren és bizonyos esetekben a kültéri lefedettség területén, épületen belül is igénybe vehető.
Beltéri lefedettség: A megadott területen a mobil internet szolgáltatás épületen belül is igénybe vehető annak figyelembevételével, hogy a jel általában erősebb az ablakok közelében és a felsőbb szinteken. A vasbeton, színezett üveg, hővisszaverő fólia jelentősen árnyékol. A jel terjedését a környező épületek is akadályozhatják.

**A sebességnek a csatlakoztatott eszköz maximális letöltési sebessége korlátot szabhat.

***Az előfizető által tapasztalt sebesség függ a megfelelő képességű, az adott technológiát támogató készülék és díjcsomag meglététől, és attól, hogy az adott ponton támogatja-e a hálózat, illetve a díjcsomag azt a sebességet, valamint a rádiós- és forgalmi körülményektől.

(x)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
Mike Stern - Leslie Mandoki - Bill Evans - Randy Brecker