Prémium

Hozam a gyógyvizek hullámain (x)

Portfolio
Ugyan ki ne vágyott volna arra, hogy befektetését ne csak számlakivonatokon és unalmas táblázatokon, grafikonokon keresztül kövesse nyomon, hanem fizikailag is örömöt nyújtson vele önmagának és szeretteinek?

Magyarországon az elkövetkező 10-15 évre az ingatlanpiaci szakértők prognózisai alapján azokon a területeken várható a legnagyobb fellendülés, amelyek wellness-, gyógy- vagy golfturizmus szempontjából kiemelkedő jelentőséggel bírnak.

' title='
Nem véletlen tehát, hogy az egyik elismert nemzetközi szállodalánc egy 5 csillagos szállodakomplexumot épített fel Bükfürdőn. A szálloda rendkívül nagy ismertségnek örvend a felüdülésre, pihenésre és golfozásra vágyó magyar és külföldi vendégek körében, hosszú hétvégék előtt ajánlott több hónappal előtte szállást foglalni.

Az Interép 99 Kft. egy olyan piaci űrt igyekszik betölteni beruházásával, amely mérsékelt árakon, ugyanakkor kiváló minőségben teszi lehetővé azt, hogy mások is részesüljenek a híres termálrégió által kínált ingatlanpiaci hozamokból, ráadásul úgy, hogy befektetésük "élvezhető" is legyen.

Az Interép 99 Kft. nagy sikerű hévízi, zalaegerszegi és nagykanizsai projektjei után Bükfürdőn nemrégiben átadta a Relax Apartmanházat.

A beruházás keretein belül 29 db mediterrán stílusú lakás

' title='
került kialakításra, melynek 60%-a már elkelt, ami nem csoda, hiszen az apartmanháztól mindössze 1 km-en belül található Európa egyik legszebb, 18 lyukú golfpályája, valamint Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő világhírű gyógyfürdője, amely 14 hektáros területen várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyókat. Az osztrák határ közelsége meghatározó jelentőségű a fürdőhely és a régió fejlődésében. Az épület közvetlen szomszédságában az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája várja a magas színvonalú, teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokon keresztül újjászületni vágyókat. Bükfürdő felbecsülhetetlen értékű, gyógyító energiával rendelkező hévízkincse és a hozzá párosuló szubalpin klíma tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódni vágyóknak. Az aktív kikapcsolódást számos kerékpárút, a közelben található, horgászásra kiválóan alkalmas 3 tó, a dombokat borító erdők, a szabadtéri rendezvények, zenei estek, valamint a környék (Kőszeg, Szombathely, Fertőd, Sopron) nevezetességekben, látnivalókban gazdag világa segíti.

A Relax Apartmanház kitűnő lehetőséget nyújt mindazok számára, akik befektetésüket egyben nyaralás céljára is szeretnék kihasználni, hiszen nem csupán a befektetett összeg térülhet meg, hanem akár egy időben nyújthat pihenési, kikapcsolódási lehetőséget saját családjának is.

A kiemelkedő szakmai múlttal és nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdával megépített apartmanház mind a négy égtáj felé tájolható. A változatos alapterületű lakások közel azonos funkcionális rendszerrel tervezettek. Minden lakás fő helyisége nagyobb 17 m2-nél.

' title='
Minden lakásban különálló, mosdóval is felszerelt wc került kialakításra, valamint egy a fő helyiségből nyíló terasz tartozik hozzájuk. A földszinten az osztrák turisták számára egy igencsak felkapott fogorvosi klinika és egy üzlet található.

Budapest felől és Bécs irányából is gyorsan, mindössze 2 és fél órán belül megközelíthető.

Kérjük, látogassa meg honlapunkat: www.relaxapartmanhaz.hu
(X)
Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Kiszámoló

Ez történt a héten 07.28

A megkérdezett amerikaiak közel 60%-a úgy vélekedett, hogy az amerikai gazdaság recesszióban van, ami messze nincs így, de az emberek ezt gondolják, ráadásul szerintük átlagosan már 2023 márc

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123