Prémium

Budai kényelem - kedvező finanszírozási konstrukcióval (x)

Portfolio




Divatba jöttek a lakóparkok a városokban, zöld övezetekben, a fővárosban és vonzáskörzetében egyaránt.
Az ember a lakóparki lakásban úgy él otthon, mint a szállodában: portás vigyáz a rendre, kertész ügyel a parkra, a mûszaki szakemberek pedig elvégzik a karbantartási munkákat.


A Rózsadomb és a Mátyás-hegy között, a Szépvölgyi út és a Folyondár utca határolta területen épül a kiváló természeti adottságokkal, infrastruktúrával, közlekedéssel és őrző-védő rendszerrel rendelkező LA SIESTA LAKÓPARK.


A LA SIESTA LAKÓPARK kulcsszavai:
biztonság - kényelem - praktikum - pihenés - minőség.




Ha valaki ide költözik, teljes biztonságban tudhatja magát és hozzátartozóit: az átriumosan kialakított gyalogos és autóbejáratot 24 órás őrszolgálat ellenőrzi, és a magas támfallal védett park minden egyes szegletét kamera is figyeli.

A LA SIESTA LAKÓPARK fejlesztôje a leendô lakók rezsiköltségeire is gondolt: jelenleg négyzetméterenként százötven - kétszáz forinttal kalkulál. A tervezés a közös költségek alacsony szinten tartására is törekedett: a környék infrastruktúrája ugyanis kiváló, a közelben van uszoda, teniszpálya, emiatt nem alakítottak ki a lakóparkon belül hasonló szolgáltatásokat.


A 35-tôl 114 négyzetméterig terjedô lakások elrendezése megfelel az igényeknek és a luxust a biztonságon kívül a mediterrán teraszok, a szép kilátást nyújtó, úgynevezett virágablakok, a hô- és zajszigetelô üvegek, a körpanoráma, valamint a stílusválaszték jelentik.



A LA SIESTA fejlesztője belsőépítészetileg, mégpedig a hideg és melegburkolatokban, a konyhabútorokban és a szaniterekben három stílust ajánl: a klasszikust, a rusztikust és a modernet, melyek közül a vásárlók szabadon választhatnak. A vevő, ha úgy gondolja, keverheti az egyes stílusjegyeket.

A lakásokhoz mélygarázsban kialakított gépkocsibeálló és tárolóhelyiség is vásárolható.

A LA SIESTA-parkot telepített fasorok és a mediterrán stílusnak megfelelô növények díszítik majd. Lesz napozódomb, homokozó és játszótér.
A park gépkocsiforgalma nem okoz majd zajt, mert teljes mértékben a föld alatt bonyolódik, így a hazatérőket az üde kert fogadja.

A Szépvölgyi út forgalmától két telepített fasor, járda, támfal és öt-hét méter széles elôkert választja el a házakat. Vagyis a homlokzat és az út között húsz méter a távolság.



A LA SIESTA LAKÓPARK előnye egyébként éppen az, hogy egyszerre van közel a természethez és a városhoz, 5 percre a Margit ill. az Árpád-hídtól. A hegyről árad a jó levegő, a Pál-völgyi barlang túrára hív, a budai és óbudai bevásárlóközpontok és a szolgátltatások széles skálája is megtalálható a közelben.

A LA SIESTA LAKÓPARK fejlesztôje új finanszírozási konstrukciót vezetett be. Ötven százalék önerő befizetése esetén a vevők jövedelemvizsgálat nélkül juthatnak a támogatott és piaci kamatozású hitelekhez. A hitelbírálati díjat a fejlesztô átvállalja. Újdonság az is, hogy önerő nélkül is lehet lakást vásárolni a Lakóparkban, négyzetméterenkénti 390-420 ezer forintos áron.



A cég olyan konstrukciót kínál a használt ingatlanukban "bennragadt" vagy attól az adott piaci árakon most éppen megválni nem kívánó érdeklo˝do˝knek, amelynek segítségével a vágyott új lakást teljes egészében hitelből képesek finanszírozni.

(X)
Holdblog

Jó reggelt, migráció, eltűntél?

Egyre kevésbé foglalkoztatja a hírportálokat az illegális bevándorlás kérdése - főképp hazánkban. Csak hozzászoktunk a témához vagy tényleg eltűntek a migránsok? Egyik válasz sem tükrö

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Berobbant a halálos járvány: egy gyors húzással elkerülhető még a katasztrófa
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
recruitech