Pénteken nyílik a Portfolio Lakás Kiállítás
Ingatlan

Pénteken nyílik a Portfolio Lakás Kiállítás

Portfolio
Szeptember 23-án nyitja meg kapuit a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban a Portfolio Lakás Kiállítás. Az egész hétvégén tartó, ingyenesen látogatható rendezvényen az érdeklődők a hazai ingatlanpiac legjelentősebb szereplőitől kaphatnak elsőkézből információkat a jelenlegi gazdasági helyzet piaci hatásairól, az energiahatékonyság és fenntarthatóság felértékelődéséről és a piaci trendekről.

Mindenki arra keresi a választ, hogy szabad-e most lakást venni, és ha igen, akkor milyet? A pénteken kezdődő kiállítás előadásain a legnagyobb hazai ingatlanfejlesztők, pénzügyi szakértők, energetikai szakemberek veszik számba, hogy még mindig az ingatlan-e a legjobb befektetés, és ha igen, akkor érdemes-e passzívház helyett egy okosházzá alakított Kádár kockát vásárolni?

Pénteken nyitja meg kapuit a a Portfolio Lakás Kiállítás. A kiemelt szakmai esemény szeptember 23-tól a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban várja mindazokat, akik a lakáspiachoz kapcsolódnak – legyenek ingatlanfejlesztők, vásárlók, befektetési lehetőséget vagy otthont kereső érdeklődők.

A RENDEZVÉNY LEGFŐBB ÉRTÉKE ÉVEK ÓTA AZ, HOGY MINDENKIRE SZÁMÍT, A TELJES SZEKTORT LEFEDI. Összehozza a lakásközvetítő hálózatokat, a bankokat, a lakástakarék-pénztárakat, a biztosítókat és a szolgáltatókat – és természetesen a potenciális vásárlókat is.

Mindenkit a rezsi érdekel - fókuszban az energiahatékonyság

A fenntarthatóság és energiahatékonyság kérdése a lakáspiacon is egyre jobban felértékelődik. Az új lakások szigorodó energiahatékonysági követelményei elsősorban a fejlesztőket érintik, az emelkedő energiaárak miatt azonban a vásárlók is egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak mind a várható fenntartási költségek mind a kibocsátási értékek alakulásának. Felértékelődnek a legjobb energiabesorolású ingatlanok, a korszerűtlenebb lakások pedig sokat veszthetnek értékükből.

A Portfolio Checklist keddi adásában Futó Péter a Portfolio Ingatlan divíziójának elemzője a rezsiköltségek és a várható lakásárak közötti összefüggést vizsgálta meg. A műsor meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is. A téma az adás második felében, 4 perc 35 másodpercnél kezdődik.

Az a célunk, hogy programjainkon a lakásfejlesztők mellett az energetikai szakértőktől kezdve az építőipari szakértőkön át a fenntarthatóságban jártas szakemberekig minden olyan terület képviseltesse magát, ami a következő években mind a lakásvásárlók, mind a lakásfejlesztők, mind az újlakáspiac életére nagy hatást fog gyakorolni.

Kérdezz-felelek

Az öreg házban lakók számára sincs minden veszve, számos, korszerű és rövid távon megtérülő korszerűsítési megoldás lehetséges, amelyeknek külön szekciót is szán a kiállítás.

Igyekszünk tanácsot adni az érdeklődőknek, hogy milyen ingatlant érdemes most venni, milyen megoldások érhetők el az energiahatékonyság növelésére, a rezsiköltségek csökkentésére, ezért pénteken, szombaton és vasárnap is tanácsadói pultokat állítunk fel, és több workshop-ot szervezünk. A tervezett témák között a lakások energiafogyasztása, a különböző fenntartható megoldások alkalmazása (hőszivattyú, napelemek, szigetelések stb.), az okosotthonok kialakítása és a lakás - e-mobilitás kapcsolata (elektromos járművek töltése) egyaránt szerepel.

A Portfolio Lakás Kiállításon a piaci szereplők mellett szakmai szervezetek is képviseltetik magukat, hogy a közönség tagjai a lehető legátfogóbb módon kaphassanak választ a lakhatással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre.

Címlakép: Getty Images, Képgaléria, videó: Portfolio

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Valamit tervez a kormány - Mi lesz az OTP-vel?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Londonban már érintéses kártyás fizetéssel is adakozhatsz a hajléktalanoknak