Álláshirdetések

A Generali Alapkezelő privát bankárt keres (x)

Portfolio
A Generali Alapkezelő Zrt. a Generali Csoport befektetési szolgáltatások nyújtására szakosodott cége. Társaságunk egy olyan komplex, professzionális szolgáltatásokat nyújtó, a XXI. század igényeit kielégítő termékpalettát épített ki, mely mind magán, mind intézményi ügyfeleink számára biztosítja az igényeikhez, kockázatvállaló képességükhöz, hozam-elvárásaikhoz illeszkedő befektetési portfóliók kialakítását.


A Generali Alapkezelő privát bankárt keres
A Generali Alapkezelő Zrt.
budapesti munkavégzéssel

privát bankár

munkatársat keres.
Fő feladatok:
  • magánszemélyek befektetési portfólióinak kezelése,
  • befektetési tanácsadás,
  • új ügyfelek szerzése.

Elvárások:
  • gazdasági területen szerzett felsőfokú főiskolai vagy egyetemi végzettség,
  • hatósági vizsga (brókervizsga, VAP, CFA, EFFAS),
  • tőkepiaci ismeretek,
  • minimum 3 év releváns munkakörben szerzett tapasztalat,
  • jó kommunikációs képesség,
  • motiváltság,
  • csapatban való gondolkodás,
  • saját gépjármű.

Amit kínálunk:
  • versenyképes jövedelem,
  • jó munkakörülmények,
  • új üzletág felépítésében való részvétel.

Munkavégzés helye: Budapest
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését és a fenti feltételeknek megfelel, (fényképes, szakmai, magyar nyelvű) önéletrajzát 2013. 05. 25-ig az allas@generali.hu e-mail címre várjuk.
Csak a munkakör pontos megnevezésével ellátott jelentkezéseket tudjuk elfogadni.
Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Generali-Providencia Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) kezelje, abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban.
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk emberi erőforrás osztályának a munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg.
Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni.
Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!