Van egy jó üzleti programod? Teszel a fenntarthatóságért? - Legyen tiéd a Zöld Díjak egyike!
Üzlet

Van egy jó üzleti programod? Teszel a fenntarthatóságért? - Legyen tiéd a Zöld Díjak egyike!

Portfolio
Harmadik alkalommal rajtolt el a Green Awards pályázat: 2024. szeptember 4-én az ország legjobb „zöld” projektjeit díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen már 6 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavalyelőtt indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva, 2024-ben ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával. A díjakra azon vállalatokat, azok képviselőinek a jelentkezését várjuk, akik büszkék a cég tevékenységére, eddigi eredményeire, egy adott programjára vagy innovációjára. Legyen szó kkv-ról vagy nagyvállalatról, jelentkezz a vállalatod nevében, vagy jelöld partneredet, kollégádat, ezzel is elismerve a "zöld" munkásságát!

A hazai vállalatok, piaci szereplők különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2024-ben is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. Tavalyhoz képest újdonság, hogy már 6 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Beruházása
  5. Az Év Jó Ügye
  6. Az Év Zöld Példaképe

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A nagyvállalatoknak szóló kategória kikötése a 250 főnél nagyobb munkavállalalói létszám, a Zöld Nagyvállalat, valamint a Zöld Kkv kategóriákban pedig az adott gazdasági társaság elmúlt egy évben tett fenntarthatósági eredményeit értékeljük.

Az Év Zöld Innovációja kategóriában azon cégek jelentkezését várjuk - mérettől függetlenül -, amelyeknek a tevékenysége, vagy egy programja, már megvalósított ötlete, új választ, új szemléletet jelenthet a fenntarthatósági megoldások terén.

A Zöld Beruházások kategóriában várjuk azokat a fejlesztéseket, beruházásokat, vagy akár befektetési lehetőségeket is, amelyek megvalósításával a vállalat, a munkavállalók, a partnerek vagy a felhasználók számára pozitív hatást tudott elérni - akár társadalmi, akár környezeti, akár vállalatvezetési oldalon. Emellett a beruházás külső vagy közvetett pozitívummal is jár, a környezet, a társadalom vagy a gazdaság számára.

Az Év Jó Ügye kategória minden, leginkább társdalmi, és környezeti előnyöket jelentő programot magába foglal, amely akár a cég egy személyéhez, akár a vállalat egy részlegéhez, termékéhez, programjához vagy az egész társasághoz kötődik.

Az idei év új kategóriája: Az Év Zöld Példaképe. Ezen jelentkezéseknél a jelölt elhivatottságát, eddigi fenntarthatósági tetteit, társdalmi, gazdasági és környezeti hozzáadott értékét díjazzuk. Várjuk mind a fenntarthatósági vezetők pályázatait, vagy a cégen belül egy olyan kollégáét, aki önszorgalomból edukál, ötletel, és tesz a környezetért, a csapatért. Jelölhetők a cégen kívüli partnerek, ügyfelek, egykori tanárok, jelenlegi tanácsadók, vagy bárki, aki a jelölő szerint az elmúlt években valós munkával és tettekkel sokak számára mutatott példaképet a fenntarthatóság területén.

A jelentkezéseket ezen az oldalon várjuk július 14-ig.

A Dandelion és a Portfolio Csoport közösen támogatott díjaira elsőként egy 3-3 pályázóból álló "shortlist” kerül felállításra, ezt követően a díjra leginkább érdemes 6 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2024. SZEPTEMBER 4-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Szeptember 4-én újra együtt a fenntarthatóságért elkötelezett vállalati szektor! Ha a céged már felismerte, hogy versenyképességi, stratégiai és stabilitási ügy, hogy zöldebbé váljon akár a termékeit, szolgáltatásait, vagy a saját működését illetően, akkor ott a helyetek a Sustainable World 2024 konferencián! Inspirálódjuk, tanuljunk, alakítsunk új kapcsolatokat közösen!

A magas presztízsű szakmai elismerést jelentő díj mellett, a győzteseket a díjátadót követően bemutatjuk Portfolio.hu hasábjain, az általuk képviselt program vagy a vállalat fenntarthatósági tevékenységére kitérve.

A pályázat részletes leírása itt található, a jelentkezés minimum követelménye egy tömör, lényegretörő, maximum 2500 karakteres összefoglaló beküldése az űrlapon keresztül, de opcionálisan csatolható részletesebb leírás is word, pdf formátumban. Vállalaton belül több kategóriában is lehet indulni a különböző programok bemutatásával (jelentkezésenként különböző pályázati anyagok beadásával), valamint a korábbi években jelentkező vállalatok pályázatait is várjuk az elmúlt egy év programjainak, eredményeinek részletezésével. 

Green_awards_2024_970x250_01
Jelölj vagy jelentkezz!

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Lehangoló adatok jöttek, gyorsulva terjed a rendkívül fertőző betegség Magyarországon

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
máv vasút vonat motorvonat