Kövesse LinkedIn és Facebook oldalunkat!
Tájékozódjon eseményeinkről 6 iparágban: Offline és Online konferenciák
×

Portfolio AgroFood 2025

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL

50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2025 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2025 konferenciát május 21-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 47 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az AGROFUTURE 2025 konferenciával kapcsolatos visszaigazolást, illetve díjbekérőt pár napon belül, külön emailben fogjuk küldeni.

FIGYELEM:

Az AGROBÉRLET kód használatával kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a jelen regisztráció során megadott adataival a Szervező a fentiekben rögzített kedvezményes feltételek mentén az AgroFuture konferencián történő jelenlétét biztosító regisztrációját is rögzítse.

07:45–08:30

Regisztráció

08:30–10:00

I.szekció: Árrésstop a kereskedelemben, prognózisok az élelmiszerpiacon

08:30 - 08:35

Megnyitó

08:35 - 08:55

A globális vámháború agrárgazdasági összefüggései

Előadó: Tarpataki Tamás, helyettes államtitkár, Agrárminisztérium

08:55 - 09:10

Önellátás? Csak papíron! - A magyar élelmiszeripar valódi sebezhetősége járványhelyzet idején

Előadó: Gyuricza Csaba, rektor, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

09:10 - 10:00

Kerekasztal-beszélgetés: A hazai élelmiszeripari vállalkozások idei értékesítési lehetőségei, belpiaci trendek és exportfejlesztési irányok – Árrésstop és beszállítói elvárások az élelmiszer-kereskedelemben

Beszélgetés résztvevői:

10:00–10:20

Kávészünet

10:20–12:20

II. szekció: Új hatóság az élelmiszerpiacon – Új helyzet a finanszírozásban

10:20 - 11:20

Kerekasztal-beszélgetés: Növekvő hatósági kontroll az élelmiszerpiacon – A Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Gazdasági Versenyhivatal munkamegosztása és idei ellenőrzési tervei

Moderátor: Szécsényi Tamás, igazgató, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Beszélgetés résztvevői:

  • Ecsedi István, főosztályvezető, Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság
  • Kozák Tamás, főtitkár, Országos Kereskedelmi Szövetség
  • Nemes Imre, elnök, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal
  • Rigó Csaba, elnök, Gazdasági Versenyhivatal (Felkérés alatt)
  • Vörös Attila, ügyvezető igazgató, Felelős Élelmiszergyártók Szövetsége

11:20 - 12:20

Kerekasztal-beszélgetés: Az élelmiszeripar finanszírozási helyzete változó makrogazdasági környezetben – Hitelhez jutási lehetőségek, hitelkondíciók, banki követelmények

Beszélgetés résztvevői:

  • Demeter Zoltán, agrárüzletág vezető, K&H Csoport
  • Leskó Tamás, üzleti ügyvezető igazgató-helyettes, Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány
  • Szerdahelyi Róbert, kis- és középvállalati igazgató/KKV Igazgatóság, Erste Bank

12:20–13:20

Ebédszünet

13:20–14:10

III. szekció Élelmiszeripar és munkaerőpiac: mit hoz a jövő? - Powered by Prohuman

13:20 - 14:10

Kerekasztal-beszélgetés: A hazai munkaerőpiac legfontosabb trendjei – Az élelmiszeri vállalkozások foglalkoztatási lehetőségei, szakképzési igények, munkaerőpiaci támogatások

14:10–15:00

IV. szekció Élelmiszercsomagolás: szabályozási és fenntarthatósági trendek

14:10 - 15:00

Kerekasztal-beszélgetés: Az élelmiszercsomagolási jogszabályváltozások tapasztalatai – További módosítási elképzelések, a fenntartható élelmiszercsomagolás legújabb termékei és technológiái

Beszélgetés résztvevői:

  • Arató Gábor, ügyvezető igazgató, Manupackaging Magyarország
  • Nagy Miklós, szakmai titkár, Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség

15:00–15:20

Kávészünet

15:20–16:10

V. szekció: Digitalizáció, mesterséges intelligencia, rövid ellátási láncok: létkérdés a hatékonyság

15:20 - 16:10

Kerekasztal-beszélgetés: A technológiai fejlesztés, az adatfeldolgozás és a mesterséges intelligencia hatékonyságnövelő szerepe az élelmiszergazdaságban – A rövid ellátási láncok kiépítésének lehetőségei

16:10–17:00

VI. szekció Nagy jövő előtt a „mentes” élelmiszerek

16:10 - 17:00

A „mentes” élelmiszerek magyarországi piaci esélyei – Fogyasztói igények, gyártástechnológiai fejlesztések, fő kutatási és innovációs irányok

17:00 - Pezsgős koccintás & Networking

Támogatóink

Kiemelt szakmai partner

Gold támogató

Silver támogató

Silver/Expert támogató

Bronze támogató

Hivatalos autókölcsönző partner

Szakmai partner

Kiemelt médiapartner

Médiapartner

Kapcsolat

Szervezés, lebonyolítás, információk

Zsoldos Zsanett
  • Zsoldos Zsanett
  • RENDEZVÉNYSZERVEZŐ
  •  
  • Telefon: +36 20 522 7398

Szponzorációs lehetőségek

Takács Sándor
  • Takács Sándor
  • Commercial Director
  •  
  • E-mail cím:
Veégh Tünde
  • Veégh Tünde
  • Senior Sales Partner, Agricultural
  •  
  • E-mail cím:

Tartalmi és szervezési kérdésekben

Hazafi László
  • Hazafi László
  •  
  • E-mail cím:
Iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Hírek, eseményajánlók első kézből

A feliratkozással elfogadom az  Adatkezelési tájékoztató 
és ÁSZF feltételeit. 
Elmúltam 16 éves.