Új nemzetközi ingatlanfejlesztő a magyar piacon (x)
Prémium

Új nemzetközi ingatlanfejlesztő a magyar piacon (x)

PR cikk
Interjú az Intergal Group kereskedelmi igazgatójával

Az Intergal Group az elmúlt több mint 20 évben Ukrajna egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalatává nőtte ki magát. Ez idő alatt több mint 170 lakóparkot adott át. A vállalat bárhol is kezd ingatlanfejlesztésbe, olyan környezetet teremt, ahol kényelmes, fenntartható, otthonos és modern lakások épülnek. A korszerű épületek látványosabbá és hangulatosabbá teszik az adott városrészt.

Az Intergal Group Ukrajnában jelenleg is 10 lakópark építésén dolgozik, és emellett a magyar piacra is nagyszabású tervekkel érkezett. Hazai piacra lépése apropóján kérdeztük a vállalat terveiről a társaság kereskedelmi igazgatóját, Laievska Annát.

230101_geos_BLU_0006
Waterside Residence lakópark panorámás lakásokkal

A magyar piac kiválasztásakor mely főbb szempontok szóltak hazánk mellett?

Vállalatunk stratégiai döntéseit komoly piacelemzés és pénzügyi minősítés előzi meg. Ebben az esetben is ez történt. Az elmúlt években bekövetkezett erőteljes ingatlan árnövekedés ellenére az ingatlanpiacon növekvő kereslet, a bérleti díjak és az ingatlanok értékének számottevő emelkedése várható. Emellett az otthonteremtési lakossági támogatások, az elmaradott városrészeket célzó városfejlesztési programok, a fejlett tömegközlekedés és infrastruktúra, valamint a jó közbiztonság mind olyan feltételek, amelyeket fontosnak tartunk beruházásaink megvalósítása során.

WS_intergal
Waterside Residence lakópark

Mik az Intergal Group tervei a magyar piacon?

Ingatlanfejlesztőként hosszútávra tervezünk, jelenleg két projekten már folynak az építkezési munkák - a marina-parti Waterside Residence és a IX. kerületi Parkville Residences lakóparkokon. További két projekt pedig a tervezési szakaszban van. Minden beruházásunk saját tulajdonú területen valósul meg. Komoly szándékaink és terveink megvalósításához megfelelő pénzügyi tőkével és kivitelezési kapacitással rendelkezünk. A projektjeink finanszírozását saját forrásból biztosítjuk egyéb tőke bevonása nélkül.

waterside
Parkville Residences lakópark

Az Intergal Group milyen értékeket képvisel a hazai ingatlanpiacon?

A minőséget, a megbízhatóságot és a megtérülő ingatlanbefektetést.

Fejlesztéseink során a magyar és európai építőipari normáknak és szabályoknak megfelelően járunk el. Minden lakásunkat az átlagos piaci kínálatot meghaladó minőségi színvonalon tervezzük és kivitelezzük. Vevőink négy belsőépítészeti stílus közül választhatnak, amelyek minőségi burkolatokat és nyílászárókat tartalmaznak. Lakásaink alapára tartalmaz burkolatokat, épített zuhanyzó fülkét, teljes redőnykiépítést palásttal és okosotthon rendszert.

Részletesen kidolgozott tenderfolyamatunk során választjuk ki a kivitelezőinket, akik megbízható minőségben és pontos határidőkkel végzik el feladataikat. Az operatív irányítást szakmailag felkészült, nemzetközi tapasztalattal rendelkező csapatunk végzi, akik 4,6 millió négyzetméter megépítésében vettek részt.

Megtérülő ingatlanbefektetést biztosítunk ügyfeleinknek, amely befektetés maximalizálását ingatlankezelési szolgáltatással segítjük. Lakásainkat olyan kiváló minőségben és állapotban adjuk át, hogy azokat befektetőink szinte azonnal bérbe adhatják.

Az Intergal Group minőségi, fenntartható, értékálló ingatlanokat fejleszt.

Hogyan oldják meg új szereplőként a kivitelezési piac kihívásait?

Újak vagyunk a magyar piacon, viszont a kivitelezés terén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, ismerjük az európai és magyar szabványokat és előírásokat.

Beruházásainak megvalósítása során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy átlátható, logikus vállaltirányítási folyamatoknak megfelelően működjünk, értékesítési osztályunk munkatársai, jogi partnereink, tervező, mélyépítő, szerkezetépítő, gépész és elektromos kivitelezői partnereink magyarországi szakemberek, akik szakértelmére bátran támaszkodunk, mert kimagasló eredmények állnak mögöttük. Az Intergal Group stratégiájának egyik alappillére, hogy magyar szakemberek alkalmazásával magyar munkahelyeket teremt.

Átlátható és egyértelmű feltételrendszer mentén, megbízható módon valósítjuk meg beruházásainkat.

Mivel tűnik ki az Intergal Group a versenytársak közül?

A vállalatunk egyedi startégiát dolgozott ki, amelynek része, hogy az 500 lakásig terjedő ingatlanberuházásaink egy ütemben épülnek fel, így a lakástulajdonosokat és a bérlőket a beköltözés után nem zavarjuk a következő ütem építésével hosszú hónapokon keresztül.

Ingatlanfejlesztéseinket olyan kerületekben végezzük, amelyek rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával. Gondosan járunk el a lokáció kiválasztásában és ügyelünk arra, hogy beruházásaink zöldövezetek és rekreációs területek közelében legyenek.

További előnyünk a belsőépítészeti kialakítás felár nélküli biztosítása.

Fejlesztéseink során kiemelkedően fontosnak tarjuk az energiahatékonyságot, ami lehetőséget ad a közüzemi költségek minimalizálására.

230101_geos_BLU_0012_C
Waterside Residence lakópark belső kert

Mit kínálnak jelenleg a vevőik számára??

Gyönyörű és élhető otthonokat. A Waterside Residence lakópark építése már folyamatban van a XIII. kerületben, a Marina-parton. Természetesen ez az épületegyüttes is magában hordozza azokat a pozitív tulajdonságokat, amelyek az Intergal Group által kivitelezett ingatlanokat jellemzik. A Duna-part szomszédságában épülő 4 épületből álló lakópark összesen 316 lakásának mindegyike minőségi alapanyagokból, szakértő és megbízható kivitelezéssel, belső építész által tervezett belső terekkel, AA+ energetikai besorolású technológiával, valamint okosotthon rendszerrel várja az érdeklődőket. A lakásokra előszerződés köthető, készre jelentésük 2025. 4. negyedévére várható.

Emellett előregisztrálható a következő, IX. kerületi ingatlanfejlesztésünk, ahol egy fiatalos és környezettudatos lakópark, a Parkville Residences épül. Különösen ajánlom ezt a fejlesztésünket az első lakást vásárló fiataloknak, akiket egyedi fizetési ütemezéssel várunk. Emellett a lakáskiadási céllal vásárló ügyfeleinknek kínálunk kis alapterületű studió és egy hálószobás, praktikus kialakítású, minőségi lakásokat, melyek könnyen kiadhatók és magas bérleti hozamot biztosíthatnak.

Két újabb ingatlanberuházás kivitelezésének és értékesítésének megkezdését tervezzük 2025-ben, amelyekhez az építési területek már rendelkezésre állnak és nagy erőkkel dolgozunk a projektek előkészítésén.

Hol tájékozódhatnak az érdeklődők?

A wedoldalunkon ( www.intergal-group.hu ) az érdeklődők megismerhetik aktuális fejlesztéseinket, élő videó közvetítésen követhetik az építkezések előrehaladását és regisztrálhatnak a meglévő és hamarosan induló projektjeinkre.

Nemzetközi értékesítő csapatunk beszél angolul, németül, oroszul, ukránul, kínaiul és természetesen magyarul. Szakembereink a Bank Centerben található exkluzív sales irodánkban teljeskörű tájékoztatást nyújtanak az érdeklődőknek. Érintőképernyőn, 3D grafikai program segítségével mutatják be a projekteket, tájékoztatást adnak a műszaki kérdésekben, végigkísérik ügyfeleinket az adásvétel teljes jogi folyamatán.

Hamarosan újabb interjúval jelentkezünk a vállalat terveiről a társaság felügyelő bizottságának elnökével, Spitkovsky Dmytroval a Portfolió weboldalán.

Addig is szeretettel várjuk az érdeklődőket értékesítési irodánkban a Bank Centerben, a 1054 Budapest, Szabadság tér 7., Platina I. torony, 3. emelet címen!

Hívjon minket telefonon: +36 1 700 2500

Írjon nekünk emailt: sales@intergal-group.eu

Látogassa meg weboldalunkat: www.intergal-group.hu

(x)

A cikk elkészítésében a magyar nyelvre optimalizált Alrite online diktáló és videó feliratozó alkalmazás támogatta a munkánkat.

Buxelliott - Elliott Wave Hungary

Bitcoin

Az elmúlt hónapokban egy oldalazó korrekció futott le hetes idősíkon, melynek befejezését követően további emelkedés érkezhet.Egy leszúrással elérte az árfolyam a korrekció ideális szint

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Berobbant a halálos járvány: egy gyors húzással elkerülhető még a katasztrófa

Vezető modellező

Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
SPAR_03