Négy díjat hozott el a Global Finance magazin 2024 évi lakossági digitális banki versenyéről a Gránit Bank (x)
Prémium

Négy díjat hozott el a Global Finance magazin 2024 évi lakossági digitális banki versenyéről a Gránit Bank (x)

PR cikk
A Legjobb mobilbanki applikáció, a Legjobb adaptív banki weboldal, valamint a Legjobb közösségi média marketing és szolgáltatások magyarországi kategóriáiban végzett az élen a Gránit Bank, utóbbi esetében pedig a kelet-közép európai régióban is a legjobb lett.

A Gránit Bank ügyfélszámának gyors ütemű bővülésében nagy szerepe van a folyamatos innovációknak, ezen belül a digitális bankolásban főszerepet játszó mobilbanki applikáció, és a weboldal fejlesztésének is, amit

a New York-i székhelyű Global Finance idén egy-egy díjjal ismert el.

A Magyarországon legjobb mobilbanki applikáció díjjal többek között a széleskörű funkcionalitást és az app ügyfelek általi nagyarányú használatát ismerték el. A mobilon is teljes körűen – többek között a digitális hiteligénylésnél is kényelmesen használható – weboldalt a hazai piacon szintén a legjobbnak ítélték. További két díjjal ismerték el az ügyfelek megszólításában és az edukációban is kiemelkedő szerepet betöltő social média tevékenységet, amelyet nemcsak Magyarországon, hanem a régióban is a legjobbnak ítéltek.

„2010-es indulása óta a Gránit Bank teljesítményét és innovációit a Global Finance idei díjaival együtt immár 65 hazai és nemzetközi elismeréssel honorálták. Nagy öröm számunkra, hogy a rangos nemzetközi szaklapok is elismerik a munkánkat, de még fontosabbak számunkra az ügyfelektől érkező pozitív visszajelzések, amelyek digitális szolgáltatásaink további bővítésére és fejlesztésére inspirálnak” – mondta Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója.

Legjobb mobilbanki applikáció

A Global Finance értékelte a Gránit eBank applikáció ügyfelek által elérhető funkcióit, és meggyőző érvként szolgált az is, hogy az aktív mobilapp felhasználók száma – a dinamikusan növekvő ügyfélszám és az új funkciók révén - egy év alatt 80 százalékkal nőtt és az alkalmazást az ügyfelek 82 százaléka rendszeresen használja.  A Gránit eBank az elmúlt évben számos újdonsággal bővült: bankkártyát mindössze néhány gombnyomással igényelhetnek az ügyfelek ezen a felületen, amely azonnal rendelkezésre áll digitálisan; megtekinthetők a bankkártyák adatai, valamint a PIN kód is; néhány gombnyomással végezhetők állampapír tranzakciók értékpapírszámla-nyitással együtt. Ezen felül az applikációban lehetőség van csekkbefizetésre is.

Az elmúlt év egyik legnépszerűbb fejlesztése lett a devizaszámla-nyitás, és az appon belüli azonnali, devizapiaci középárfolyamon történő, díjak nélküli devizaváltás.

Legjobb adaptív banki weboldal

A díj odaítélésekor a Global Finance figyelembe vette, hogy a bank weboldala mobiltelefonra optimalizált reszponzív oldal, ahol minden funkció és tartalom ugyanolyan magas UX mellett érhető el mobilos nézetben is. A granitbank.hu weboldal nem csupán információk gyűjteménye, hanem annál sokkal több, egy olyan platform, ahol széleskörű banki szolgáltatásokat lehet elérni bankfiók felkeresése nélkül. Így lehetőség van bankszámlanyitásra, online bankolásra, vagy éppen jelzálog- vagy egyéb hitelek igénylésére is.

Legjobb közösségi média marketing és szolgáltatások

A közösségi média platformokat a Gránit Bank elsősorban arra használja, hogy edukatív tartalmakat osszon meg pénzügyi ismeretek és digitális bankolás kapcsán, ezzel is erősítve a felhasználók pénzügyi tudatosságát, valamint növelve az oldalakon a felhasználói aktivitást. A közösségi média csatornákon (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn) olyan tartalmak is szerepelnek, amelyek csalásmegelőzéssel, vállalati hírekkel, CSR aktivitással és ESG stratégiával foglalkoznak, de megosztásra kerülnek például szórakoztató tartalmak, kvízjátékok és keresztrejtvények és a bank blogjának tartalmai is az új termékek, szolgáltatások és kampányok bemutatása mellett.

(x)

Címlapkép forrása: Portfolio

Kiszámoló

CSOK csapda

Gábor írt egy tanulságos levelet. A meglévő gyerekük mellé úton volt a második, s úgy gondolták, hogy ideje lenne akkor költözni egy nagyobb ingatlanba. Ehhez vették igénybe a CSOK Plusz tá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új rekord: gyorsulva terjed Magyarországon a fertőzés, ami halálesetekkel is járt

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
MFB_Otthonfelujitas_PR_16_9_1500x844_0723