Prémium

Már a Nespresso Professional kávépárnák is újjászülethetnek (x)

Portfolio
Újabb mérföldkövéhez érkezett a Nespresso hazai újrahasznosítási programja. Idén májustól már az irodaházak, a szállodák és az éttermek igényeihez szabott speciális Nespresso Professional kávépárnák visszaküldésére is van lehetőség, elszállításukról és újrahasznosításukról pedig a Nespresso Professional kizárólagos magyarországi disztribútora, a Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe gondoskodik.


Már a Nespresso Professional kávépárnák is újjászülethetnek
A Nespresso márka esszenciáját a kiváló minőségű kávé, a kényelem és a fenntartható működés hármas pillére jelenti. A cég üzleti felhasználóknak szánt kávégépeinek értékesítése Magyarországon 2013-ban indult fejlődésnek. A speciális, az otthoni kávégépeknél megszokottól eltérően, kávépárnákkal működő gépek forgalmazását hazánkban több európai országhoz hasonlóan az irodai kellékek forgalmazására specializálódott Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe végzi. Az elmúlt években egyre több hazai vállalatnál, irodaházban és vendéglátóegységben találkozhatunk a Nespresso Professional kávéival.

A Nespresso Professional kávépárnák fő alapanyaga az alumínium, amely amellett, hogy a kávéfőzés pillanatáig megőrzi a kávéőrlemények frissességét és kiváló minőségét, végtelen alkalommal újrahasznosítható, bekerülve az alumínium-feldolgozás körforgásába pedig számos további termék formájában kelhet új életre.

A Nespresso újrahasznosítási programja idén májustól a Professional kávékapszulák visszagyűjtésével tovább bővül. A most bevezetett szolgáltatás réven Magyarországon is lehetőség nyílik a Nespresso 2020-ig tartó célkitűzése, vagyis a 100 százalékos újrahasznosítási kapacitás elérésére.

Már a Nespresso Professional kávépárnák is újjászülethetnek
A használt Nespresso Professional kávépárnákat, azok magyarországi disztribútora, a Nespresso partnere, a Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe gyűjti vissza a kapszularendelés kiszállításával egyidejűleg, speciális, ingyenesen rendelhető gyűjtőtasakban. A visszagyűjtött Nespresso Professional kávépárnákat pedig a hagyományos Nespresso otthoni kávégépekhez használt kapszulákhoz hasonló módon hasznosítják újra.



(x)
Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2