Prémium

Flashkart, Budapest egyetlen elektromos gokartpályája (x)

Portfolio
Sokan nem kedvelik a gokartozást, mert hangos, büdös, és képtelenség arra is vigyázni száguldás közben, hogy ne legyünk fülig olajosak.
Legalábbis a közelmúltig ezzel kellett számolnia annak, aki beült egy ilyen járgányba.

Nyílt azonban egy korszerű megoldásokat nyújtó pálya Budapest szívében, a Blaha Lujza téri Europeum bevásárlóközpont -5. szintjén: a Flashkart elektromos gokartpálya.



Ez a pálya felülírja az összes eddigi tapasztalatunkat a gokartozás terén. Magyarországon alig-alig lehet találni elektromos motorral működő autókat, modern korlátrendszerrel és biztonsági extrákkal kialakított környezetet. A 230 méter hosszú pályán 16 kanyar, ívek és szűkítők, különleges hangulatvilágítás is gazdagítja az élményt. 360 fokos virtuális sétánk segítségével most otthonról is bebarangolhatod a pályát.

A Flashkart ideális kikapcsolódási lehetőséget biztosít baráti társaságoknak, családoknak, gyermekzsúroknak egyaránt, sőt igazán izgalmas csapatépítési helyszínné válhat minden olyan szervezet számára, amely különleges módon szeretné fejleszteni a cégen belüli összetartást. Erre a helyszínre a kolléganők sem mondhatnak nemet, hiszen mentes minden olyan kellemetlen (mellék)hatástól, amely a hagyományos benzingokartokat jellemzi. Biztonságos, tiszta, környezetbarát és nagyon jó a hangulata. A pályát szegélyező vendégtérben minden adott egy kellemes beszélgetéshez, hiszen a gokartozásban elfáradt versenyzőknek gazdag kínálattal szolgál a FlashBar és az elektromotorok halk működésének köszönhetően nem kell túlkiabálni a fülsiketítő robbanómotorok hangját sem - éppen csak az érzés kedvéért van egy kis versenyautó-hangja a gokartoknak.

Flashkart, Budapest egyetlen elektromos gokartpályája
A Flashkart flottáját Svájcban gyártották, Audi-designerek tervezték, nagyon jól gyorsulnak és nagy végsebesség elérésére képesek. Egy átlagos benzines gokart 8-11, míg ezek az elektromos autók 17 lóerősek, tehát lehet velük száguldozni.

Flashkart, Budapest egyetlen elektromos gokartpályája
Ráadásul olyan kényelmi funkciókkal is ellátták őket, mint a szélsőséges határok között állítható kormány és pedál, ez pedig lehetővé teszi, hogy akár 120 cm vagy annál magasabb gyerekek, illetve hórihorgas felnőttek is kipróbálhassák ezt az egyedülálló élményt.
Ami a pályabiztonságot illeti, Magyarország egyik legkorszerűbb és legbiztonságosabb korlátrendszere tompítja az ütközéseket. Gumiabroncsok helyett egy flexibilis műanyagfal "úszik" a pálya mellett. A másfél km hosszú, 4,8 tonna súlyú műanyagcsövet és az 500 méter műanyag lapot speciálisan rögzítették 4000 csavarral és alátététtel, illetve 95 db különböző méretű rugóval. Nincsenek tehát gumiabroncsok, nincs várakozás, míg kiszabadítják a falba ütközött versenyzőket. Azonnal folytathatjuk a versenyt, legfeljebb egy kis tolatásra lehet szükség - amit ezek az autók egyedi módon egy gombnyomásra biztosítanak-, hogy visszaálljunk az ideális ívre. A gyerekek számára pedig külön sebességkorlát kapcsolható, mely garantálja biztonságukat.

Fedezd fel Te is ezt az egyedülálló élményt! Időpontfoglalásért kattints ide!



Flashkart, Budapest egyetlen elektromos gokartpályája



(x)
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Mi az értelmetlen befektetés?

Értelmetlen befektetés az, ami a dráguláson kívül semmire sem képes? Vagy önmagában a drágulás tényétől máris nem lehet az? Egyik olvasónk vendégcikkben elmélkedik arról, lehet-e... The

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Európa legrosszabb rémálma válhat valóra Donald Trumppal – Tényleg Kamala Harris maradt a kontinens utolsó reménysége?
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2