Prémium

Nyerj egy karton Bitburgert! - a Portfolio.hu nyári sörjátéka elkezdődik! (x)

Portfolio


' title='
A hétvégére megjött a kánikula, így itt az ideje a nyári hőségben is kitartó olvasóinkat megörvendeztetni immár hagyományossá váló nyári sörjátékunkkal, melyre az idén a Bitburger jóvoltából kerülhetett sor.

A szabályok egyszerűek. Egy héten át minden nap felteszünk egy kérdést a Bitburgerrel kapcsolatban, s három válaszlehetőség közül kell majd kiválasztani a helyes megoldást. A helyes megfejtést beküldők között minden nap egy karton (12 üveg!) jéghideg Bitburger sört sorsolunk ki - kiegészítve egy hozzáillő és nyáron nagyon hasznos gumimatraccal -, amelyet másnap délután házhoz is szállítunk. A szállításra munkaidőben kerül sor, így akár egy egész munkahelyi csapat számára meg lehet nyerni egy forró nap hűvös levezetését. A játék öt napig tart, jó szórakozást!






' title='
Mit kell tudni a Bitburger-ről? Németországban, a sör hazájában a Bitburger a legnagyobb önálló sörmárkák közé tartozik egy olyan sörpiaci környezetben, ahol nagyon kemény küzdelem folyik a pozíciók megtartásához. Egy olyan piacon, ahol 1200 sörgyár több mint 5000 különböző söre konkurál egymással. A Bitburger Prémium sör, mint Németország legkedveltebb csapolt sörmárkája, a legjobb minőséget ígéri fogyasztóinak. A márka sikeréhez nagyban hozzájárulnak a Bitburger Sörgyár innovatív kiszerelései és választékfejlesztése, mellyel a sörgyár folyamatosan megfelel a különböző piacok és célcsoportok állandóan változó egyedi követelményeire.

A hagyományos sörfőző mesterség és a legmodernebb technika teszik a Bitburgert Németország egyik legkiválóbb sörévé. Válogatott nyári árpa, a legjobb termőhelyekről származó, enyhén kesernyés komló és a kristálytiszta Eifel-vidéki forrásvíz - az 1516-ból származó sör tisztasági törvénynek megfelelően ezeket használják fel az egyedülálló Bitburger Prémium sör főzéséhez.

Nem véletlen hát, hogy a Bitburger összetéveszthetetlen ízével és közismert frissességével ma már a Föld öt kontinensének több mint 60 országában találkozhatnak a sörök kedvelői.


Első kérdés:
Milyen típusú sör a Bitburger?



(X)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
123