Ingatlan

A Bálna és a volt MÁV székház átalakítására várják a hallgatók ötleteit

Portfolio
Szeptember 30-ig jelentkezhetnek a jövő ingatlanfejlesztői az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület VI. Hallgatói Ötletbörze Pályázatára. A feladat nem kisebb, mint a Bálna funkcióváltása és átalakítása, vagy az Andrássy úti volt MÁV székház teljes átalakítása, illetve a Népszigeten egy városrész megtervezése. A pályázatra október 31-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetésre és a díjátadóra november 20-án, a VI. Ingatlanfejlesztés Napján kerül sor - szerepel az IFK közleményében.
Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület által júniusban meghirdetett VI. Hallgatói Ötletbörze Pályázat iránt nagy az érdeklődés, a felsőoktatás résztvevőiből összeálló csapatok egy része már meg is kezdte az információgyűjtést. Az ötletbörzén való részvételre szeptember 30-áig lehet regisztrálni. A pályázati témák között szerepel egy panelház korszerűsítése és megújítása vagy modern panelház megtervezése; új funkciót adhatnak a Bálnának, vagy az Andrássy úti MÁV-székháznak, de új városrészt is tervezhetnek a Népszigeten.

"Hatalmas lehetőség a leendő ingatlanfejlesztőknek, hogy egy-egy városrész vagy meghatározó épület átalakításán keresztül megtapasztalhatják az ingatlanfejlesztés összetettségét. A pályázattal motiváljuk a jövő szakembereit, az Y-Z-generációt pedig csak az izgalmas kihívásokkal lehet az megszólítani, hogy ösztönözzük és támogassuk a szakmai fejlődésüket" - mondta el az IFK elnöke, Takács Ernő, aki beszámolt róla, hogy a tavalyi nyertesek nagyon lelkesek, mert a mentorprogram keretében részt vehetnek a Münchenben 21. alkalommal megrendezésre kerülő EXPO REAL-on, a világ legnagyobb ingatlanfejlesztési kiállításán.


Dr. Takács Ernő

portfolióért felelős vezérigazgató-helyettes

WING Zrt., (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK), elnök)

Dr. Takács Ernő a budapesti államigazgatási főiskolán végzett igazgatásszervezőként és szakigazgatás-szervezőként, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen doktorált jogászként. A magyar ingatlanszektor elismert... Tovább »

A pályázóknak a megszokott és új eszközökkel kell megfelelő választ találni a friss kihívásokra, mint például új külsőt és funkciót adni bizonyos területek, épületek számára. A pályázat résztvevőinek mentorprogramot is indít az IFK, valamint az első három helyezettnek a díjak és a pénzjutalmak mellett szakmai fejlődési lehetőségeket is biztosít, hogy motiválják a jövő szakembereit.

Pályázni október 31-éig lehet. A VI. Hallgatói Ötletbörze legjobb tervét kidolgozó csapat az "IFK Talentum 2018" díjat és a vele járó 800.000 forintos pénzjutalmat a VI. Ingatlanfejlesztés Napja alkalmából, november 20-án rendezett gálavacsorán veheti át. A második helyezett 500.000 forint, a harmadik helyezett csapat 300.000 forint pénzjutalomban részesül.

A részletes pályázati kiírás az IFK honlapján található.

A Bálna és a volt MÁV székház átalakítására várják a hallgatók ötleteit
GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

Holdblog

Egyre kevesebb emberre számítanak

Azt sem tudjuk pontosan, hány ember él a Földön, pláne nehéz megbecsülni, hányan fognak száz év múlva. Az ENSZ azért pár évente megteszi, a jelen... The post Egyre kevesebb emberre számítan

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Duna Terasz_Vista_kivitezes_julius