Szülei a budapesti InterContinentalban dolgoztak, majd 1976 és 1981 között az USA-ban éltek, ahol karrierjüket Zsidai keresztapja, Roy Watson, az Amerikai Szállodaszövetség elnöke terelgette. Watson apja nyitotta meg a Kahler hotelt az 1800-as évek végén, ahol a Zsidai szülők is dolgoztak. A szülők 1981-ben visszaköltöztek Magyarországra, és 1982-ben megnyitották a Budai Vár első privát kávézóját, a máig üzemelő Café Pierrot-t. Zsidai gyermekkorát a Pierrot-ban töltötte és amellett, hogy látta a gasztronómia titkait és folyamatosan követte a gasztromómiai trendeket, közgazdaságtant tanult és tanácsadói pályára készült. Tinédzser évei alatt amerikai keresztapjánál minden nyáron hat hetet töltött, ez alatt tanította meg Royt a legfontosabb dolgokra. Zsidai 1995-2000 között a budapesti Corvinus Egyetemen (korábban Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem) tanult gazdálkodási és menedzsment szakon, közben járt a Georgetown Egyetemre (nemzetközi beruházások), a Harvard-ra (felelőségteljes vállalatirányítás), a Cornell-re (hotel beruházások), és a Kölni Egyetemre is. Már egyetemi évei alatt dolgozott a Roland Berger Strategy Consultants-nál, mint tanácsadó, illetve mint üzleti elemző. Az egyetem elvégzése után 2000-2003 között a Deutsche Bank és a Telekom Ausztria leányvállalatát, a Paybox.net AG-t vezette Ausztriában, majd 2003-2007 között tanácsadóként dolgozott a Boston Consulting Group (BCG) budapesti irodájában. A családi üzletben a BCG alatt is aktívan részt vett: 2006-ban már ő nyitotta meg a család második éttermét, a 21 A Magyar Vendéglőt. Karrierjében a corporate irányt végleg 2006-ban szakította meg, amikor a Hyatt Corporation és a Hotel Victor által szervezett egy éves general manager és F&B training-en vett részt Miamiban, Floridában.
Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként: