Vendéglátós, médiaszemélyiség. Főzni és vendéget látni szeretett már gyerekkorától, később Firenzében a művészeti egyetem Culinary Arts szakán végzett. Sok vargabetű követte a tanulással töltött éveket, kipróbálta magát Mexikóban és Amerikában is, de végül Budapesten nyitott bárokat / éttermeket. A médiában először a Konyhafőnök című műsorban mérettette meg magát, azóta számos műsor műsorvezetője és szereplője is volt. Az egészséges, szezonális, lokális táplálkozás hitvallója, fenntarthatósági nagykövet.
Wossala Rozina előadónk lesz a következő rendezvényen:
Tanulni kell, tanulni lehet, tanulni érdemes. Oké, köszi, de hol? Hogyan? Mit? Meddig?
És merre tovább utána? Érdemes bezsebelni minél több diplomát, minél több nyelvvizsgát? Vagy az élet a legnagyobb iskola, ezért minél hamarabb el kell kezdeni dolgozni?
És ha... Részletek
Korábban a következő Portfolio konferencián vett részt előadóként: