Őrizze meg egészségét és előzze meg a súlyos betegségeket! (x)
Prémium

Őrizze meg egészségét és előzze meg a súlyos betegségeket! (x)

PR cikk
Vegyen részt teljes körű férfi Optimum szűrővizsgálatunkon!

A modern életmód sok kihívással szembesíti a férfiakat, akik gyakran vannak kitéve fizikai és pszichés terhelésnek. Az ülő munkavégzés, a mozgásszegény életmód és az étkezési problémák mellett sokszor a munkahelyi stresszel, a hangulati és alvászavarokkal is meg kell birkózniuk. Mindez jelentős terhet ró az immunrendszerükre, és hosszú távon betegségek kialakulásához vezet. Vegyen részt kifejezetten férfiak számára összeállított menedzserszűrésünkön egészségének megőrzése, fennálló panaszainak kivizsgálása vagy a komolyabb betegségek megelőzése érdekében!

menedzserszures-1

A férfiakat életét megkeserítő betegségek nagy része sokáig panaszmentes, vagy olyan enyhe tüneteket okoz, amelyek gyógyszerek segítségével könnyen enyhíthetőek. Ne várja meg, amíg az állapota súlyossá válik és a fájdalmak az elviselhetetlenségig fokozódnak. Jöjjön el szűrővizsgálatunkra, hogy a rejtett betegségekre is időben fény derüljön és minél hosszabb időn át élhessen egészségesen! 

A teljes körű egészségügyi szűrővizsgálaton vagy más néven menedzserszűrésen való rendszeres részvétel a férfiak számára is kiemelt fontosságú, hiszen segítségével pontos képet kaphatnak egészségük aktuális állapotáról. Kifejezetten férfiak részére összeállított Optimum menedzserszűrésünk a szív- és érrendszer, a mozgásszervek, valamint a gyomor- és emésztőszervek megbetegedésein túl kiterjed az onkológia egyéb aspektusaira is.

A menedzserszűrés segít időben felismerni a rejtett problémákat és megelőzni a komolyabb, akár végzetes kimenetelű betegségeket. Teljes körű szűrővizsgálatunknak köszönhetően idejében diagnosztizálhatunk olyan tünetmentesen induló, de könnyen veszélyessé váló egészségügyi problémákat, mint a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az érelmeszesedés, illetve kezdeti stádiumban észre vehetünk és nagyobb eredményességgel kezelhetünk olyan daganatos megbetegedéseket, mint a vastagbélrák, a tüdőrák vagy a prosztatarák.

budai_egeszsegkozpont_menedzserszures-6

A Budai Egészségközpontban évente közel 6.000 szűrővizsgálatot végzünk, amelynek köszönhetően piacvezető pozíciót töltünk be a minden szervrendszert érintő komplex menedzserszűrések területén. Szűrővizsgálati protokolljainkat a hazai és a nemzetközi ajánlások figyelembevételével állítottuk össze, és 23 éves szűrővizsgálati tapasztalatunk alapján évről-évre folyamatosan fejlesztjük. Két évtizedes munkánk során több mint 50.000 menedzserszűrést végeztünk.

Egészségi állapotának feltérképezésében és egészségügyi problémáinak megoldásában tapasztalt, betegközpontú szemlélettel rendelkező, empatikus szakemberek segítenek, világszínvonalú orvosdiagnosztikai eszközpark felhasználásával, nyugodt, barátságos környezetben. Kiemelt figyelmet fordítunk a két vezető halálok (szív- és érrendszeri, illetve daganatos megbetegedések) felderítésére. Programunk emellett az életminőség javítására és fenntartására, valamint a munkaképesség megőrzésére irányul, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a férfiakat érintő más megbetegedések kivizsgálására is. Minden páciensünk az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesül a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig. Tudjuk, hogy az idő nagyon értékes, ezért menedzserszűrésünk minden részletre kiterjedő vizsgálatait mindössze 4-6 óra leforgása alatt, egy helyszínen végezzük el.

5+1 érv a menedzserszűrésen való részvétel mellett

  • alapos orvosi vizsgálatokat végzünk gyorsan, pár óra alatt,
  • minden szervrendszert specialista vizsgál,
  • magas színvonalú ellátás nyújtunk, profi szakemberekkel, exkluzív környezetben,
  • tízóraira gyümölcstálat biztosítunk,
  • személyre szóló összefoglaló orvosi véleményt és egészségtervet készítünk,
  • az esetleges további vizsgálatokra az adott nap folyamán kedvezményt adunk.

Foglaljon időpontot férfi Optimum menedzserszűrésünkre és tegyen életminősége tartós javításáért! Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 1 489 5200 számon munkanapokon 08:00-20:00 között!

(x)

KonyhaKontrolling

Mi a legjobb befektetés ma?

Az ügyfeleim gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a legjobb befektetés. Ez a kérdés mindig elszomorít, hiszen azt kell válaszolnom, hogy ilyen nem létezik. Ráadásul rámutat a kérdező rossz elvár

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új aranyláz tombol az egészségügyben, most kell észnél lenni! - Interjú

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
123