Tőzsdére megy a Shein - Potenciális befektetőkkel találkozik a cég
Üzlet

Tőzsdére megy a Shein - Potenciális befektetőkkel találkozik a cég

Portfolio
A Shein az elkövetkező hetekben informális befektetői találkozókat tart a tervezett londoni tőzsdei bevezetéssel kapcsolatban, tudta meg a Reuters.

Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.

Az online kiskereskedő elsősorban Európa-szerte tervez informális roadshow-kat tartani - mondta az egyik forrás -, amelyek során az IPO-ra készülő vállalat.

A Shein június elején benyújtotta a brit piacfelügyeleti hatósághoz a papírokat, ezzel elindítva a vállalat esetleges londoni tőzsdei bevezetésének folyamatát.

Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

A tavalyi forrásbevonási körben 66 milliárd dollárra értékelt vállalat az év elején kezdte el fontolgatni a londoni tőzsdei bevezetést, miután az eredeti New York-i terv az amerikai törvényhozók ellenállásán megfeneklett.

A Shein azon dolgozik, hogy még a folyó negyedévben elindítsa a tőzsdei bevezetést, feltéve, hogy megkapja a brit piacfelügyelet, a Financial Conduct Authority (FCA) jóváhagyását, mondták a Reuters forrásai.

A Shein londoni tőzsdei bevezetési tervéhez még mindig szükség van a Kínai Értékpapír-szabályozó Bizottság (CSRC) jóváhagyására, és egyelőre nem világos, hogy a vállalat kapott-e bármilyen iránymutatást a kínai szabályozó hatóságtól. A CSRC honlapja, amely a jóváhagyott offshore IPO-jelölteket teszi közzé, nem említi a Sheint.

Címlapkép forrása: © 2024 SOPA Images via Getty Images

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

KonyhaKontrolling

Miért jó befektetés az ingatlan?

Akik régóta olvasnak, tudják, hogy az ingatlan nem a kedvenc befektetési formám. Nem csupán azért, mert fizikailag hozzáköt egy helyhez, hanem azért sem, mert nagyon kevesen tudják előre felmé

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
A forintgyengülés csak idő kérdése: elemzők szerint ennyi lesz az euró
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2024 - Győr
2024. október 9.
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
2024. október 8.
Energy Investment Forum 2024 - A MEKH szakmai támogatásával
2024. október 10.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel mobilbarát hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Ez is érdekelhet
dunaferr dunaujváros