Portfolio signature

Zuhan a Wizz Air - Hol állhat meg?

Portfolio
Az elmúlt másfél hónapok zuhanását követően rövid időre úgy tűnt, hogy felfelé veheti az irányt a Wizz Air árfolyama. A közel-keleti konfliktus híre azonban máris komoly nyomot hagyott a diszkont légitársaság részvényeinek árfolyamában, éppen ezért megnéztük, hogy hogyan néz ki a technikai kép a Wizz Air esetében jelenleg, valamint azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy meddig eshet az árfolyam. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

A Wizz Air árfolyama már közel 17 százalékkal került lejjebb a hétfő reggeli csúcshoz képest a kialakult helyzet következtében.

A közel-keleti konfliktus alapvetően két szempontból hat hátrányosan a Wizz Airre:

Egyrészt, a cégnek ismét törölnie kellett a Tel-Avivba és Ammanba tartó (illetve onnan induló) járatait.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés