Portfolio signature

Régóta vártak már erre a befektetők - Most kell Telekom részvényeket venni?

Portfolio
Nemrég már foglalkoztunk vele, hogy nagy izgalmak jöhetnek az elmúlt egy év egyik legnagyobb hazai tőzsdesztárjánál, a Magyar Telekomnál. A várt kitörés ma megtörtént, így megnéztük, hogy mire lesz ezt követően érdemes figyelnie a befektetőknek. Emellett pedig azzal a kérdéssel is foglalkoztunk, hogy érdemes-e a mostani kitörést követően Magyar Telekom részvényeket vásárolni. Hasonló témákkal is foglalkozunk a november 6-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Jelentkezés és regisztráció itt.  
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

A Magyar Telekom részvényei ma ugyan csak 0,8 százalékos pluszban vannak, azonban egy ekkora emelkedéssel is képes volt kitörni az árfolyam a július vége óta tartó csökkenő trendből.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

A forgalom szintén kiemelkedő: a kereskedés eddigi részében már több mint 453 millió forint értékben cseréltek gazdát a vállalat részvényei, amivel jelenleg a Magyar Telekom a második legforgalmasabb részvény a Budapesti Értéktőzsdén az OTP után.

forgalom0924

Ami a technikai képet, és a továbbiakat illeti, a sikeres kitörést követően úgy nézne ki igazán jól a technikai kép a Magyar Telekom esetében,

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés