Portfolio signature

Történelmi csúcson az arany - Meddig emelkedhet még?

Portfolio
Az elmúlt egy hónapban a recessziós félelmek felerősödésével és az amerikai kamatvágás közeledtével ismét a befektetők fókuszába került az arany, a nemesfém jegyzése pedig csütörtök délután ismét új történelmi magasságba ralizott. De vajon meddig emelkedhet még az arany árfolyama?

Az arany árfolyama jelenleg 1,3 százalékos pluszban van, ezzel pedig új történelmi csúcsra emelkedett a nemesfém jegyzése. Az előző történelmi csúcsot még augusztus 20-án érte el az arany, akkor egészen 2531 dollárig emelkedett az unciánkénti jegyzés.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Az idei évben egyébként már több mint 23 százalékkal került feljebb az arany árfolyama, amivel a nemesfém jócskán felülteljesít az S&P 500 hoz képest, ami idén 16 százalékot emelkedett eddig.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Az arany emelkedését elsősorban az alábbi tényezők hajtják:

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés