Portfolio signature

Nyakunkon a fordulat a népszerű befektetésnél - Ide érdemes most tenni a pénzt

Portfolio
Rázós napok előzik meg a piacokon a Federal Reserve jövő heti kamatdöntését. A fordulat már biztos, tehát jön a kamatvágás, a jegybank pedig kommunikációjával várhatóan igyekszik majd hűteni az ismételten felerősödő recessziós félelmeket, melyek mérséklődésével a befektetési környezet is átrendeződhet. Mutatunk egy olyan befektetési lehetőséget, amellyel nagyot lehet profitálni a közelgő paradigmaváltásból.

Erre az eseményre figyel most mindenki

Augusztusban fontos kérdésre kaptak választ a befektetők, ugyanis hosszú várakozást követően eldőlt, hogy szeptemberben már jön a várva várt kamatcsökkentés az Egyesült Államokban. A vágás mértékével kapcsolatban azonban megoszlanak a várakozásokat, látva az elmúlt napokban érkező, az amerikai gazdaság lassulására utaló makrogazdasági adatokat.

Jelenleg 71 százalékos az esélye a 25 bázispontos vágásnak, a rossz adatokat látva azonban felerősödtek azok a hangok, melyek szerint a Fednek 50 bázispontos vágást kellene végrehajtania.

A kamatvágás mellett a piaci szereplők a jegybank kommentárjait is fokozott érdeklődéssel fogják figyelni jövő héten, amennyiben pedig kommunikációjával a Fed képes lenne mérsékelni a jelenlegi recessziós félelmeket, úgy több olyan befektetés is lehet, amely hátszelet kaphat Jerome Powelléktől. Ezek közül a befektetési lehetőségek közül mutatunk most egyet,

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés