Portfolio signature

Itt a soha vissza nem térő lehetőség az ethereumnál?

Portfolio
A tőzsdei hangulatromlás mellett az elmúlt napokban nagyot estek nem csak a vezető kriptoeszközök, de az altcoinok is. Az ethereum árfolyama máris idei mélypontjára esett, egyben pedig egy fontos támaszhoz is ért a jegyzés, így megnéztük, hogy mit mutatnak a grafikonok az egyik legnépszerűbb kriptoeszköz esetében.

Az ethereum árfolyama még márciusban érte el idei csúcsát, amikor is egészen 4094 dollárig emelkedett a kriptoeszköz. Azóta azonban már több mint 45 százalékot zuhant az árfolyam, az esés pedig pénteken gyorsult be, azt követően, hogy vártnál gyengébb munkaerőpiaci adatok láttak napvilágot Amerikából.

ethusdt0908

Hogy mi áll az esés és a hirtelen hangulatromlás hátterében?

Egyrészt, az amerikai munkaerőpiaci adatok. A friss közlés az amerikai gazdaság lassulását támasztotta alá, egyesek a recessziós veszélyek erősödése miatt továbbra is számíthatnak 50 bázispontos szeptember 18-i vágásra a Fedtől, de az árazások alapján nagyobb (még) az esélye, hogy ez 25 bázispontos lesz.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés