Portfolio signature

Zuhan az Nvidia – Hol állhat meg?

Portfolio
Alaposan megütötték kedden az Nvidia és más chipgyártók részvényeit is, miután a gyengébb gazdasági adatok hatására ismét felerősödtek a növekedéssel kapcsolatos félelmek a piaci szereplők körében. Tegnapi esésével a vállalat ráadásul negatív történelmet is írt, hiszen soha nem vesztett még akkorát egyetlen amerikai cég sem egy nap alatt piaci értékéből, mint az Nvidia.

Az Nvidia árfolyama kedden 9,5 százalékos mínuszban zárt, a múlt heti gyorsjelentés óta pedig már 14 százalékkal kerültek lejjebb a cég részvényei.

nvidia0904

Ahogy arról már a bevezetőben is szó volt, ezzel az eséssel az Nvidiának negatív értelemben „sikerült” történelmet írnia, miután a cég 278,9 milliárd dollárt vesztett piaci értékéből egyetlen kereskedési nap alatt, ekkora méretű értékvesztésre pedig még soha egyetlen amerikai tőzsdei cég esetében sem volt példa.

nvidia0904

Ami a technikai képet illeti, a mostani eséssel máris fontos szintek közelébe esett az árfolyam:

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Meddig eshet még az Nvidia?
  • Mit mutat a technikai kép?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés