Portfolio signature

Mutatjuk a magyarok új kedvenc befektetését

Portfolio
Kiemelkedő forgalom mellett tovább tépik hétfő reggel az MBH Jelzálogbank részvényeit a magyar tőzsdén, a mostani emelkedéssel ráadásul már egy fontos lélektani szintet is átszakított az árfolyam. Megnéztük, hogy mit érdemes most tudnunk a hazai befektetők új kedvencéről, valamint azzal is foglalkoztunk, hogy meddig emelkedhet még az árfolyam.

Az MBH Jelzálogbank árfolyama 22.6 százalékos pluszban van hétfő reggel azt követően, hogy már pénteken is láthattunk egy közel 29 százalékos emelkedést.

mbh0902

A nagy rali mellett a forgalom is kiemelkedő, a nyitást követően már közel 90 millió forint értékben cseréltek gazdát a vállalat részvényei, amivel az MBH Jelzálogbank jelenleg a harmadik legforgalmasabb részvény a Budapesti Értéktőzsdén az OTP és a Mol után.

A vállalat részvényei azt követően lőttek ki, hogy rekordközeli első féléves nyereségről számolt be az MBH Jelzálogbank: az adózás utáni nyereség 3,65 milliárd forintos volt a pénzügyi év első 6 hónapjában, ami 34 százalékkal magasabb az egy évvel ezelőttihez képest.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés