Portfolio signature

Ezzel az izgalmas befektetéssel lehet sokat keresni Kamala Harris győzelmén

Portfolio
A múltban már többször is foglalkoztunk azzal, hogy mely részvények lehetnek a legnagyobb nyertesei annak, hogy ha Donald Trump és a Republikánus Párt arat győzelmet a novemberi amerikai elnökválasztáson. Az elmúlt hetek történéseit követően most azzal a kérdéssel foglalkoztunk, hogy hova érdemes befektetni egy esetleges Demokrata győzelem esetén. Mutatunk egy izgalmas befektetési lehetőséget!

Az esélyek

Nagyot fordult a világ egy hónap alatt az Egyesült Államokban, hiszen az első elnökjelölti vita, és a merényletkísérlet igencsak Donald Trump malmára hajtották a vizet, a piaci szereplők pedig egyre szélesebb körben kezdték el árazni a republikánus jelölt novemberi győzelmét.

Csakhogy Joe Biden visszalépését követően valósággal berobbant Kamala Harris, olyannyira hogy a hetekben több olyan közvélemény-kutatás is megjelent, melyek szerint Harris átvette a vezetést Trumppal szemben.

Eközben a Reuters/Ipsos felmérése szerint:

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés