Portfolio signature

Vajon ezúttal sem fog hibázni a tőzsde legnagyobb sztárja?

Portfolio
A szerdai piaczárást követően teszi majd közzé második negyedéves gyorsjelentését az Nvidia. Az elvárások, ahogy azt már az elmúlt egy évben megszokhattuk, ezúttal is torony magasak a vállalat eredményeivel kapcsolatban, ezért garantált a nagy árfolyam elmozdulás. Éppen ezért megnéztük, hogy mire lesz érdemes figyelnie a befektetőknek szerda este.
Jön az új amerikai elnök, kifutnak a magas hozamú állampapírok, egyre alacsonyabbak a kamatok, adódik a kérdés: mibe érdemes most befektetni? A kérdésre profi szakemberek hozzák a válaszokat, befektetési ötleteket, november 6-án jön a Portfolio Investment Day 2024. Most érdemes jelentkezni!

Ugyan az elmúlt időszakban megtorpant az Nvidia emelkedése és egy több mint 35 százalékos korrekciót is láthattunk a papírnál, az idei évben még továbbra is jócskán kiemelkedő, közel 156 százalékos pluszban van a cég árfolyama.

nvidia0827

Az előző alkalmak tapasztalataiból kiindulva nagy mozgásokra számíthatunk a szerda este megjelenő második negyedéves gyorsjelentést követően is, ami a várakozásokat illeti, az elemzők szerint:

  • A tavalyi második negyedévhez képest az Nvidia bevétele több mint duplájára emelkedhetett, elérve a 28,7 milliárd dollárt.
nvidiaárbevétel
  • A profit pedig a várakozások szerint az egy évvel ezelőttihez képest több mint két és félszeresére emelkedhetett.
nvidiaprofit
  • Az egyes szegmenseken belül a Gaming üzletág bevétele 11, az OEM & Egyéb szegmensé 20, a Professzionális vizualizáció üzletágé 22, az Autóiparé 36,

a húzóágazatnak számító adatközpont szegmens bevétele pedig közel két és félszeresével lehet magasabb az előző év azonos időszakához képest.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Mire számítanak az elemzők?
  • Mit mutatnak a grafikonok?
  • Érdemes lehet Nvidia részvényt vásárolnI?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés