Ez már tényleg csúnya: több mint 1000 pontos mínuszban nyitott a Dow
Portfolio
Nyáron a fű se nő a tőzsdéken, a traderek is nyaralnak, gondolhatnánk, ezzel szemben ma reggel viszonylag durván indult a hét, beszakadtak a részvénypiacok, a kriptopiacok, nagyon csúnyán megütötték a japán részvényeket, az európai tőzsdéken is nagy volt az esés, és az amerikai tőzsdéket sem kímélik. A befektetők most azt árazzák, hogy az Egyesült Államokban recesszió jön, és a Fednek vészkamatcsökkentéseket kell végrehajtania, de a nagy sztori most a japán jen, ami durván erősödik a múlt heti kamatemelés óta, világszerte zárják a befektetők a korábban alacsony jenkamatok mellett hitelekből finanszírozott pozícióikat, és ha ez nem lenne elég, több esetben fontos technikai szintek estek el a piacokon, ami felerősítette az esést, ráadásul durva geopolitikai feszültség van kibontakozóban Irán és Izrael között.
Megosztás

Nagyot esett Európa

Jelentős eséssel fejezték be a napot az európai tőzsdék, bár a vezető indexek a nap vége felé le tudták dolgozni a korábbi esés egy részét.

euindexek0805
Megosztás

Enyhül a nyomás

Enyhült valamennyire a nyomás az amerikai tőzsdéken, a vezető indexek jelentősen le tudtak dolgozni a kezdeti esésből, a Dow jelenleg 1,5 százalékos mínuszban van, míg az S&P 500 1,8 százalékkal került lejjebb, a Nasdaq pedig 2,4 százalékot gyengült.

A hangulatjavulás részben annak köszönhető, hogy a vártnál érdemben jobbak lettek az ISM szolgáltatószektori beszerzésimenedzserindexe és újra az aktivitás bővülését jelző 50 pont fölé emelkedett. Amikor a befektetők a recesszió miatt aggódnak, akkor a vártnál jobb adat kifejezetten kedvező a mostani helyzetben.

spx0805
Megosztás

Megszólalt a neves professzor: ha a Fed nem vág sürgősen kamatot, abból nagyon nagy baj lesz

Jeremey Siegel, a Pennsylvaniai Egyetemhez tartozó Wharton School pénzügyi professzora, és a Wisdom Tree vezető közgazdásza hétfőn felszólította az amerikai jegybankot, hogy a pénteki kiábrándító munkaerőpiaci jelentés után hajtson végre egy sürgősségi 75 bázispontos kamatcsökkentést - tudósított a Cnbc.

Megszólalt a neves professzor: ha a Fed nem vág sürgősen kamatot, abból nagyon nagy baj lesz
Megosztás

Nagyon csúnya ütést kapott a magyar tőzsde, beszakadt az OTP

A globális részvénypiacokon látott jelentős hangulatromlás a magyar tőzsdét sem kerülte el, a blue chipek komoly mínuszban zártak, élen az OTP-vel, melynek árfolyama több mint 4 százalékot zuhant.

Nagyon csúnya ütést kapott a magyar tőzsde, beszakadt az OTP
Megosztás

Kicsit ledolgoztak az esésből az európai tőzsdék

A záráshoz közeledve kissé ledolgoztak az esésekből az európai indexek, a DAX már „csak” 2,3 százalékos mínuszban áll, és a BUX is feljebb jött a napi mélypontjáról, 3 százalékos esésnél tart.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader
Megosztás

Mégsem kell félni a recessziótól az USA-ban?

A vártnál érdemben jobbak lettek az ISM szolgáltatószektori beszerzésimenedzserindexe és újra az aktivitás bővülését jelző 50 pont fölé emelkedett. Amikor a befektetők a recesszió miatt aggódnak, akkor a vártnál jobb adat kifejezetten kedvező a mostani helyzetben.

Mégsem kell félni a recessziótól az USA-ban?
Megosztás

Hirtelen nagyot esett az OTP - Érdemes most beszállni?

Gyorsan nagyot esett az OTP, felmerül a kérdés, hogy azok, akik lemaradtak az elmúlt két év több mint 140 százalékos ralijáról, most szálljanak-e be. Mutatjuk a kapaszkodókat!

Hirtelen nagyot esett az OTP - Érdemes most beszállni?
Megosztás

Javul a kép az amerikai tőzsdéken

Eladói nyomás alatt az amerikai tőzsdék, bár a nyitáshoz képest valamelyest javul a kép, a Nasdaq ugyanis több mint 5 százalékos mínuszban is járt, ehhez képest már 4 százalék alatti az esés mértéke.

Javul a kép az amerikai tőzsdéken
Megosztás

Nagy forgalommal adják az OTP-t

Az OTP messze a leggyengébben teljesítő blue chip ma a magyar tőzsdén, a részvények több mint 6 százalékos mínuszban is jártak a mélypontjukon, jelenleg 5,4 százalékos csökkenésnél jár a papír. Mindeközben a forgalom is jelentős, az elmúlt 30 nap átlagához képest mintegy négyszeres, eddig több mint 18 milliárd forint értékben cseréltek gazdát OTP-részvények.

otpforgalom222
Forgalom az OTP piacán

Milliárd feletti a forgalom a Mol és a Richter papírjaiban is, a teljes magyar tőzsdén pedig meghaladja a 24 milliárd forintot.

Megosztás

Zuhanás az amerikai tőzsdéken

Nagy szakadással nyitottak az amerikai tőzsdék, a Dow 1190 pontos, 3 százalékos mínuszban áll, az S&P 500 4,1 százalékot esett, a technológia-túlsúlyos Nasdaq pedig 5,5 százalékot zuhant a nyitást követő percekben.

A nagy technológiai részvények között vaskos mínuszokat látni:

  • az Nvidia 10,5 százalékos mínuszban áll
  • az Apple 5,5 százalékot esett
  • a Tesla 10,4 százalékos mínuszban
  • a Broadcom 5,4 százalékkal került lejjebb.
Megosztás

Megszólalt a Fed döntéshozója: nincs recesszióban az USA

Austan Goolsbee, a chicagói Fed elnöke arról beszélt, hogy szerinte még nincs recesszióban az USA, de utalt arra is, hogy a gyenge munkapiaci adatok nyomán csökkenteni kellene a kamatot.

Megszólalt a Fed döntéshozója: nincs recesszióban az USA
Megosztás

Próbálja nyugtatni a piacokat a Fed

Nyugtatja a piacokat a CNBC-nek nyilatkozva a Chicago Federal Reserve elnöke, Austan Goolsbee, a pénteki Bloomberges nyilatkozata után ma is megszólalt a jegybankár, és elmondta, hogy a központi bank reagálni fog a gazdaság gyengeségének jeleire.

Megosztás

Ijesztő esés az amerikai tőzsdén

Nem csillapodik az eladói nyomás a tőzsdéken, az európai indexek közül a DAX már 3,5 százalékos mínuszban áll,

dax35522

az amerikai nyitáshoz közeledve pedig egyre nagyobb mínuszt mutatnak a határidős indexek.

A Dow futures több mint 1200 pontos esést jelez előre a nyitásra, ami 3 százalékos esés, az S&P 500 4,4 százalékos csökkenéssel, a Nasdaq 5,8 százalékos mínusszal kezdhet.

Megosztás

Ez tényleg pánik: brutális szinten a félelem-index, a Covid-zuhanás óta nem láttunk ilyet

A Covid-járvány kitörésekor kitört részvénypiaci pánik óta nem látott szintre emelkedett ma a „félelem-index”, a piaci volatilitás mérőszámaként alkalmazott VIX – írja a CNBC.

Ez tényleg pánik: brutális szinten a félelem-index, a Covid-zuhanás óta nem láttunk ilyet
Megosztás

Rossz hírt közölt a Pfizer-vakcina fejlesztője

Masszív veszteséget könyvelt el a második negyedévben a német biotechnológiai cég, a BioNTech, amely annak idején a Pfizerrel közösen fejlesztett Covid-vakcinájáról lett ismert. A társaság stratégiát váltott a vakcinaértékesítések visszaesését látva, és a rákellenes kezelésekre összpontosít, ami egyelőre sokba kerül a cégnek - írja a Reuters.

Rossz hírt közölt a Pfizer-vakcina fejlesztője
Megosztás

Rossz hír érkezett az eurózónából

Az előző havi nagy visszaesés után augusztusban a várt javulás helyett tovább romlott és gazdasági teljesítményromlást vetít előre a Sentix gazdaságkutató intézet euróövezeti konjunktúraindexe.

Rossz hír érkezett az eurózónából
Megosztás

Ez már nagyon csúnya: 6 százalékos mínuszban járt az OTP

Nyomás alatt a magyar tőzsde az európai és az amerikai piacokkal együtt, különösen az OTP részvényei zuhannak ma.

Ez már nagyon csúnya: 6 százalékos mínuszban járt az OTP
Megosztás

Éppen kivégzik a piacokat - Mégis mi történik?

Az elmúlt hetekben érdemi esésnek indultak a globális tőzsdék, amely különösen múlt pénteken és ma hajnalban gyorsult be. Az amerikai recessziós kockázatok emelkedése, a japán jegybank monetáris szigorítása és az AI-val kapcsolatos bizonytalan hírek együttesen járultak hozzá a piacok eséséhez egy olyan helyzetben, amikor azok amúgy is túlvettek voltak és a részvénypiaci emelkedést már csak egy maroknyi cég vitte a hátán. Érdemes körüljárni azt, hogy milyen okok vezettek az eséshez és mi lehet ennek a következménye.

Éppen kivégzik a piacokat - Mégis mi történik?
Megosztás

Így állnak a világ tőzsdéi a déli órákban

Nem csillapodik a nyomás az európai tőzsdéken, a déli órákban a DAX 2,7 százalékos, a FTSE-100 2,4 százalékos, a CAC-40 2,3 százalékos, az átfogó Stoxx 600 pedig 2,7 százalékos mínusznál jár.

Az amerikai tőzsdéken is egyre vaskosabbak a mínuszok, a Dow futures 825 pontos mínuszban áll, ami 2 százalékos esés, az S&P 500 3 százalék feletti csökkenéssel nyithat, míg a Nasdaq futures 4,7 százalékos esést jelez előre.

Megosztás

Egyre lejjebb ütik a magyar tőzsdét, nagy pofont kapott az OTP

A reggeli, nyitást követ szakadás után az európai tőzsdéken inkább oldalazás ment a délelőtt folyamán, ezt követte a budapesti piac is, a déli órákhoz közeledve azonban ismét beindult a lejtmenet a magyar részvénypiacon, a BUX már 3,4 százalékos mínusznál jár.

Egyre lejjebb ütik a magyar tőzsdét, nagy pofont kapott az OTP
Megosztás

Elbánnak az Apple részvényeivel

Közel 8 százalékos zuhanást mutatnak az Apple részvényei a nyitás előtti kereskedésben, amiben az általános negatív befektetői hangulat mögött az is áll, hogy a hétvégi hírek szerint Warren Buffett cége, a Berskhire Hathaway az első félévben eladta az Apple-részvényei felét.  

apple080512
Megosztás

Másodszor is fel kellett függeszteni a kereskedést a török tőzsdén

Felfüggesztették a kereskedést az isztambuli tőzsdén, ma már másodszor, miután aktiválódtak a jelentős eséseknél beinduló automatizmusok. Az irányadó török BIST-100 index több mint 7 százalékot esett, a bankokat tömörítő alindex pedig 8,7 százalékot csökkent.

Megosztás

Közel 600 pontos mínuszban nyithat a Dow

Méretes esés jöhet az amerikai tőzsdéken a határidős indexek állása alapján, különösen a technológia-túlsúlyos Nasdaq index kezdheti jelentősebb mínusszal a napot, amely már pénteken a korrekciós fázisba került, ugyanis több mint 10 százalékot esett a múlt hónapban felállított csúcsához képest. Jelen állás szerint:

  • a Dow futures 570, vagyis 1,4 százalékos mínuszban
  • az S&P 500 118 pontos, 2,2 százalékos mínuszban
  • a Nasdaq 630 pontos, 3,4 százalékos mínuszban áll.
nasdaq08052
Megosztás

Rendkívüli közgyűlést tart az Opus Global

Rendkívüli közgyűlést hívott össze szeptember 3-ra az Opus Global, melyen új igazgatósági tagot választhatnak a közgyűlési meghívó szerint.

Rendkívüli közgyűlést tart az Opus Global
Megosztás

Még egy csalódást keltő gyorsjelentés a techszektorból

A második negyedéves gyorsjelentési szezon eddig sem volt felhőtlen a technológiai vállalatoknál, és ma reggel a német chipgyártó, az Infineon számai is csalódást okoztak. A társaság negyedéves bevétele elmaradt az elemzői várakozásoktól, és a menedzsment visszavágta a teljes évre vonatkozó várakozásait, amit a gyenge kereslettel indokolt. A célpiacokon lassú a felépülés, ami magas készletszinteket eredményezett a szektorban – tette hozzá a cégvezér.

  • Az Infineon 3,7 milliárd eurós bevétellel zárta az időszakot, ami 9 százalékos visszaesés az előző év azonos negyedévéhez képest, és elmaradt a 3,8 milliárdos konszenzustól.
  • A vezetőség lefelé módosította a teljes évre vonatkozó bevételi várakozását, idén már harmadszor. Jelenleg 15 milliárd euró bevételt vár a cég, szemben a korábbi 15,1 milliárd eurós (+/-400 millió) prognózissal.
  • A működési eredményszintre vonatkozó várakozását azonban megerősítette a társaság.

Az Infineon részvényei 1,7 százalékos mínuszban állnak.

infineaon0805
Megosztás

Kinyitottak az európai tőzsdék

Az irányadó európai tőzsdéken 2 százalék feletti csökkenésekkel indul a hétfői kereskedés, a Stoxx 600 2,8 százalékos mínuszban áll, és a szektorindexek közül a technológia esik a leginkább, a CAC-40 2,5 százalékot, a FTSE-100 2 százalékot, a DAX 3 százalékot esett a nyitást követő percekben.

dax08051
Megosztás

Csúnya nyitás a magyar tőzsdén

Az európai tőzsdékkel együtt jelentős eséssel kezdi a kereskedést a magyar tőzsde is, a blue chipek közül különösen a Telekom és az OTP részvényei esnek.

Csúnya nyitás a magyar tőzsdén
Megosztás

4 százalék feletti mínuszban az OTP és a Telekom

Nem meglepetés a nemzetközi hangulatot látva, hogy nagy eséssel kezdi a kereskedést a magyar tőzsde, a BUX 2,5 százalékos mínuszban áll a nyitást követő percekben.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét. Portfolio Trader

A blue chipek mindegyike esik, az OTP 4 százalékos mínuszban, a Richter 2,5, a Telekom 4,4, a Mol 0,6 százalékot esett.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.
Megosztás

Pánikvágás

Az elmúlt napokban alaposan átalakult az, hogy mit áraznak a piacok az amerikai kamatcsökkentésben, most úgy néz ki, hogy a szeptember 18-i ülésen 50,

fed11

a november 7-i ülésen további 50,

fed22

és nagy valószínűséggel a december 18-i ülésen további 25 bázispontos kamatcsökkentés jöhet.

fed33
Megosztás

Rekordzuhanás a tajvani tőzsdén

Rekordzuhanással zárt ma reggel a tajvani tőzsde, az irányadó index 8,4 százalékos mínuszban fejezte be a kereskedést, főként a technológiai részvények zuhanása következtében. A tajvani index, amely az egyik legjobban teljesítő részvénypiac volt eddig idén Ázsiában, április vége óta nem látott szintre esett, és százalékban mérve még nem volt ilyen mértékű zuhanás a tőzsdén.

A leggyengébben teljesítő papírok között van ma reggel a TSMC chipgyártó a tajvani tőzsdén, közel 10 százalékos mínusszal.

tsmnc0805
Megosztás

Csúnya lesz

Az amerikai részvények közül párral a frankfurti tőzsdén is lehet kereskedni, az ottani indikációk alapján nem sok jó jöhet az amerikai tőzsdéken. A Tesla árfolyama 12, az Amazon és az Apple árfolyama 11-11 százalék mínuszban áll.

Megosztás

Menekülés

Hova menekül a tőke? Például svájci frankba, a múlt heti erősödés után tovább menetel a svájci deviza, a dollárral szemben idén január óta nem látott szintre ugrott az árfolyam.

chj
Megosztás

Mit csinál az arany?

A nemesfémek piacán egyelőre nincsenek nagy mozgások, menedékjellegük ellenére nem emelkednek még, az arany 0,1 százalékos, az ezüst 0,4 százalékos csökkenést mutat.

arany0805
Megosztás

Tovább esik az olajár

A globális kockázatkerüléssel együtt az olaj árfolyama is esik a ma reggeli kereskedésben, a pénteki 3 százalékos esést követően ma reggel a WTI 1,4 százalékos, a brent 1,2 százalékos mínuszban áll.  

wti0805
Megosztás

Jensztori

A nagy sztori most a tőzsdéken a japán jen. A japán jegybank múlt héten nagy meglepetésre 25 bázispontos kamatemelést hajtott végre, aminek durva hatásai voltak a devizapiacon. A japán jen masszívan erősödni kezdett, a dollárral szemben először csak megközelítette, majd áttörte a piaci szereplők által kiemelten figyelt 150-es szintet. Jelenleg 142 közelében áll. Hogy ez miért fontos? Az elmúlt években a befektetők az alacsony kamatozású japán jenben vettek fel hiteleket, amikből más piacokon vettek fel pozíciókat. Most ezeknek a pozícióknak a zárását látjuk több piacon, ezért is olyan heves az esés.

jenö
Megosztás

Kriptokorrekció

Ütik a kriptopiacokat is, a bitcoin július végén még 70 ezer dollár közelében állt, ma pedig 51 ezer dollárig esett az árfolyam, vagyis néhány nap alatt elveszítette értékének több mint negyedét, február vége óta nem látott szintre esett.

btz

Természetesen a bitcoin esésével minden más is megy a levesbe a kriptopiacon, a második legnagyobb piaci értékű coin, az ethereum árfolyama is zuhan,  2200 dollár közelében az árfolyam, február eleje óta nem állt ilyen alacsonyan.

eth79

A CoinMarketCap adatai szerint a teljes kriptopiac értéke az elmúlt egy hétben közel 600 milliárd dollárral csökkent.

mcb
Megosztás

Vérfürdő a piacokon, közel a 400-as euró

Múlt hét végén jelentősen elgyengült a forint a vártnál a kedvezőtlen nemzetközi hangulatban, közelebb került a jegyzés a 400-hoz. A héten a magyar inflációs adat adhat irányt a kereskedésnek, de elsősorban arra kell figyelni, hogy a befektetők hogyan reagálják le a múlt heti megpetést az amerikai munkaerőpiaci adatokban.

Vérfürdő a piacokon, közel a 400-as euró
Megosztás

Japán zuhanás

Az ázsiai tőzsdék megadták ma reggel az alaphangot, a japán Nikkei 225 részvényindex értéke 12 százalékot zuhant, azután, hogy múlt hét pénteken közel 6 százalék mínuszban fejezte be a kereskedést. A befektetők elsősorban az exportorientált cégek részvényeit szórják ki, a várakozás az, hogy a durván erősödő japán jen nyomás alatt tartja majd a profitabilitásukat.

A Nikkei az 1987 október 19-i fekete hétfő óta nem esett akkorát, mint ma.

nikö
Megosztás

Mi lesz a héten?

A héten jönnek nagyon fontos adatok, ám elsősorban Magyarországról. Idehaza is leginkább konjunktúramutatók érkeznek, a piacmozgató adatok közül az inflációt lehet kiemelni. Olyan adat most nem érkezik, ami a nemzetközi hangulatot gyökeresen meg tudná fordítani.

Vállalati fronton a blue chipek gyorsjelentései kell figyelni idehaza, a héten jelent mind a négy hazai blue chip, a sort kedden hajnalban a Richter kezdi.

hetinaptar
Megosztás

Csúnyán indul a hét, zuhanás a tőzsdéken

  • Pénteken jelentős eséssel zártak az amerikai indexek, miután gyenge gyorsjelentések és makroadatok érkeztek a múlt hét folyamán, például a feldolgozóiparból és a munkaerőpiacról, ami felélesztette az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmeket. A befektetők elkezdték árazni, hogy az amerikai jegybank talán túl későn kezdheti el a kamatcsökkentést. A Dow 1,5 százalékos, az S&P 500 1,8 százalékos, a Nasdaq 2,4 százalékos mínuszban zárta a pénteki kereskedést.
  • Ma reggel keményen ütik az ázsiai piacokat, a Nikkei 12,8 százalékos mínuszban áll, amivel elérte a medve piac mértékét az esés, vagyis a lokális csúcshoz képest 20 százalék feletti az esés mértéke.
  • A dél-koreai tőzsdén fel is függesztették a kereskedést, a Kospi jelenleg 8 százalékos esésnél jár.
  • A hongkongi Hang Seng 2,2 százalékot, a kínai Shanghai Composite 0,9 százalékot esett.
  • Az európai tőzsdéken jelentős esésekkel indulhat a nap, a DAX 2 százalékos, a CAC-40 2,3 százalékos, a FTSE-100 1,7 százalékos csökkenéssel kezdheti a kereskedést.
  • Az amerikai határidős indexek szintén komoly mínuszokat jeleznek előre a délutáni  nyitásra, a Dow futures 444 pontos csökkenést mutat, de ez csak kisebb, 1,2 százalékos esésnek felel meg, az S&P 500 viszont 2,9 százalékkal, a Nasdaq 5,9 százalékkal zuhanhat.
Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

A címlapkép illusztráció. Címlapkép forrása: Portfolio

Megosztás

Címlapkép: Michael M. Santiago/Getty Images

Megosztás

Folytatódik a nagy esés a piacokon? Ezekre kell most figyelni

A legfrissebb makronaptárunkban mutatjuk, melyek lesznek a hét legfontosabb makrogazdasági adatközlései, milyen piacmozgató adatok jönnek, és hogy melyik napokon kell a befektetőknek leginkább odafigyelniük.

Folytatódik a nagy esés a piacokon? Ezekre kell most figyelni
Megosztás

Holnap jelent a hazai blue chipek közül az első - Mire számítsunk?

Augusztus 6-án, kedden teszi közzé második negyedéves gyorsjelentését a Richter, a hazai blue chipek közül elsőként. Megnéztük, hogy az elemzői konszenzus alapján milyen számok várhatók az április-júniusi időszakra, és hogy melyek voltak a főbb tényezők, amelyek befolyásolták a negyedévet.

Holnap jelent a hazai blue chipek közül az első - Mire számítsunk?
Megosztás

Komoly eséssel fejezte be a hetet Amerika

Megint elromlott a hangulat a tőzsdéken, tegnap az USA-ból gyenge makroadatok érkeztek a feldolgozóiparból, így feléledtek az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmek, amelyekre ma rátettek egy lapáttal a vártnál jóval gyengébb munkaerőpiaci adatok. A befektetők elkezdték árazni, hogy az amerikai jegybank talán túl későn kezdheti el a kamatcsökkentést, és aktiválódott a rettegett Sahm-szabály is. A tőzsdék ennek hatására jelentős mínuszban vannak, a japán tőzsde ma beszakadt, Európában egész nap esett a piac, és az USA-ban is komoly mínuszok voltak ma.

Komoly eséssel fejezte be a hetet Amerika

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Holdblog

Egyenlő számban a rajtnál

Most, amikor a nemzetközi sportéletet az a kérdés uralja, hogy mitől számít valaki férfinak vagy nőnek, külön pikantériája van az e heti ábránknak. A párizsi... The post Egyenlő számban a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem fogsz hinni a szemednek: mi történt a horvát árakkal?
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
bét