Portfolio signature

Nagy izgalmak jöhetnek a magyar tőzsde sztárpapírjánál!

Portfolio
Ugyan az elmúlt két hónapban alábbhagyott a lendület, ennek ellenére továbbra is az év egyik legnagyobb hazai tőzsdei sztorija az Állami Nyomda részvényeinek emelkedése. A befektetőknek új impulzust adhat a vállalat két hét múlva érkező gyorsjelentése, ráadásul most kifejezetten izgalmas szinten mozog a cég részvényárfolyama, hamarosan pedig jöhet a kitörés és az újabb felfelé kör a Nyomda részvényeiben.

Az egyik legjobb hazai papír a Nyomda

A Nyomda árfolyama az idei évben már közel 73 százalékkal került feljebb,

any0802

míg eközben a BUX alig több mint 21 százalékot emelkedett ezen időszak alatt, tehát jócskán felülteljesítő volt az idei évben eddig a Nyomda nem csak a magyar tőzsdeindexhez, de átlagban a többi hazai papírhoz képest is.

bux0802

A Nyomda esetében elsősorban a fő sztorit az előző negyedévek során a megugró külföldi értékesítés szolgáltatta, a meredek árfolyam emelkedéshez pedig remek osztalékhozam is társult, amely a jövőben is felveheti a versenyt az állampapírhozamokkal.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés