Portfolio signature

Jó híreket hozott az Apple, hamarosan beköltözik a mesterséges intelligencia az iPhone-okba

Portfolio
Az Apple csütörtökön a Wall Street várakozásait felülmúló negyedéves eredményről számolt be, miután az iPhone eladások a vártnál jobban alakultak, még a kínai piacon tapasztalt gyengélkedés ellenére is. A cég további növekedést prognosztizált a folyó negyedévre, amelyet már a mesterséges intelligenca funkciók integrálása is segíthet, hiszen várhatóan szeptemberben fogja kiadni az ezekhez tartozó szoftverfrissítést, amely iPhone 15 Pro-val is működni fog.

Sikerült megverni a várakozásokat

A teljes bevétel 5 százalékkal 85,78 milliárd dollár nőtt a becsült 84,53 milliárd dollárral szemben. Az Apple legfontosabb üzletága továbbra is az iPhone, amely a negyedév során a vállalat teljes forgalmának mintegy 46 százalékát tette ki. Bár a techóriás felülmúlta az elemzők becsléseit, a termékcsalád bevétele még így is mintegy 1 százalékkal csökkent éves szinten, 39,29 milliárd dollárra.

Luca Maestri pénzügyi igazgató elmondta, hogy az iPhone-eladások jobbak voltak, mint amire három hónappal ezelőtt számított.

Az iPhone 15 család a kezdetektől fogva jól teljesít, és még most is - háromnegyed év van mögöttünk. Jobban teljesít, mint az iPhone 14 az előző ciklusban.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés