Stratégiai partnerségre lépett a DH Energy és a LEHEL cégcsoport
Üzlet

Stratégiai partnerségre lépett a DH Energy és a LEHEL cégcsoport

Portfolio
Stratégiai partnerségre lép a Duna House Group új üzletága, a DH Energy és a LEHEL cégcsoport - derült ki a Duna House közleményéből.

Az együttműködés következtében a DH Energy szakértői által a lakossági és kisvállalati ügyfelek számára kínált energiahatékonysági megoldások megvalósulását kivitelezői oldalról az Aluradiátor Projekt Kft. biztosítja majd, így az Otthonfelújítási Programban részt vevő ingatlantulajdonosok számára a kezdeti lépésektől, a kivitelezésen át, egészen az utó tanúsítvány elkészítéséig, valamint a pályázat lezárásáig a két vállalat szakértő csapata nyújt teljes körű támogatást.

A Duna House Group energetikával foglalkozó, új üzletága, a DH Energy célul tűzte ki, hogy az országos lefedettségű Duna House ingatlanközvetítői hálózat közel 150 irodájában, dedikált szakemberek segítségével teljes körű és személyre szabott energiahatékonysági megoldásokkal támogassa a lakossági és kisvállalati ügyfeleket.

Ahogy a DH Csoport egésze, úgy az energetikai láb, a DH Energy is törekszik arra, hogy ügyfelei számára egyablakos rendszerben, az elméleti megoldásokon túl a kivitelezés terén is megbízható alternatívát kínáljon, ezért kötött stratégiai megállapodást a nagymúltú és szintén országos lefedettséget biztosító LEHEL Cégcsoporttal, amely az Otthon Melege Programban közel 4000 távfűtéses lakás komplett épületgépészeti felújítását végezte el, átlagosan 20-27% rezsicsökkenést elérve.” – nyilatkozta Deme Roland, a DH Energy Zrt. vezérigazgatója.

„Az elmúlt években az építőanyagok drágulásától és a szakemberhiánytól volt hangos a sajtó, érthető tehát, ha az ingatlantulajdonosok még mindig nehezen vágnak bele a költségesnek és idegőrlőnek tűnő felújítási munkálatokba, holott az energetikai beruházások és korszerűsítések olyan életszínvonal-javulással járó, értéknövelő beruházások, melyek jelentős anyagi előnyt is biztosítanak a tudatos ingatlantulajdonosoknak. Az Otthonfelújítási Program kiváló finanszírozási lehetőséget nyújt, a DH Energy és az Aluradiátor Projekt Kft. pedig együttes erővel és szakértelemmel vezeti végig ügyfeleit az első lépésektől, a pályázat benyújtásán, a hiteligénylésen, a teljes körű és profi kivitelezésen át, egészen a pályázat lezárásáig.”

Az Aluradiátor Projekt Kft. a LEHEL Cégcsoport tagja, amely 1968 óta foglalkozik alumínium radiátorgyártással. A LEHEL Viking és Panel radiátorai szinte minden – az Otthonfelújítási Program egyik fő célcsoportjaként is számontartott – „Kádár kockában” és panellakásban is megtalálhatók, bekerültek az ÉMI kulcstermék nyilvántartásába.

„55 év tradíciója áll mögöttünk, a kezeink közül kikerülő munkákra pedig minőségi garanciát vállalunk. Az Otthonfelújítási Program keretén belül korszerűsítésbe fogó ügyfelek számára megbízható kivitelező csapataink az ország bármely területén elérhetőek. A felújítási programban integrátorként regisztrált vállalatunk célja, hogy stratégiai partnerségben, a DH Energyvel karöltve több tízezer lakóépület megújulásán keresztül legyen hatással a teljes ingatlanállományra.” – mondta Tónay Szabina, az Aluradiátor Projekt Kft. ügyvezetője, a LEHEL társalapítója.

Részvénykereskedés, hosszabb távú befektetési portfóliók vagy nyugdíjportfóliók kialakítása a Portfolio Trader segítségével.

Címlapkép forrása: Duna House

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Kasza Elliott-tal

3M Company

Május közepén írtam az MMM-ről, mert akkor vágott osztalékot a cég. Érdekes módon akkor a befektetők ezt nem értékeltek katasztrófaként, mert volt előtte egy spinoff, a Solventumot leválas

Ricardo

Könyvet Orbánnak

Ruchir Sharma A sikeres nemzetek tíz szabálya című kötete tanulságos olvasmány. A valuta- és adósságválságról szóló fejezetek teljesen jók, de a további részek is megfontolásra érdemese

Holdblog

Egyre nagyobbak az olimpikonok

Ahogy egyre több az olimpiai sport, úgy lesznek egyre nehezebbek és magasabbak az olimpikonok. Különösen a férfi sportolóknál látványos a növekedés, az Olympedia szerint például... The post

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Új ajándék érkezik az Orbán-kormánytól - Mennyi pénzt kapnak a családok?

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tőzsde-részvény-húsipar-goldman-sachs-tőzsdei-bevezetés-bank-of-america