Portfolio signature

Íme a befektetés, ami a következő hónapok legnagyobb durranása lehet

Portfolio
Bitcon? Nvidia? Arany, vagy esetleg magyar részvények? Az elmúlt hetekben már több izgalmas befektetési lehetőséggel is foglalkoztunk, ez pedig ezúttal sincs másként, hiszen számtalan módon lehet profitálni az olyan lehetőségekből, mint az amerikai elnökválasztás okozta bizonytalanságok, vagy a kamatvágással kapcsolatos várakozások alakulása. Ezúttal egy meglehetősen olcsónak mondható befektetési lehetőséget mutatunk, ami a következő hónapokban nagyot robbanhat!

Nincs hiány izgalmas lehetőségekből

Annak ellenére, hogy nagy az őszi amerikai elnökválasztás kimenetelével kapcsolatos bizonytalanság a tőzsdéken Joe Biden múlt heti visszalépését követően, mégis egyre jobb a hangulat a piacokon.

Ugyan a vezető amerikai részvényindexek még mindig számottevően a hónap elején elért csúcsaik alatt vannak, de a befektetők kockázatvállalási kedve határozottan nőtt az elmúlt napokban.

Ezt jól mutatja az is, hogy a kriptók is jól teljesítenek, a bitcoin árfolyama pedig már 70 000 dollár közelében mozog, amire legutóbb júniusban volt példa.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Mit érdemes tudni erről az olcsó befektetésről?
  • Hogyan vélekednek az elemzők?
  • Miért pont ez a befektetés lehet a következő hónapok nagy sztárja?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés