A 4iG megveszi a Direct One magyarországi műholdas ügyfélbázisát
Üzlet

A 4iG megveszi a Direct One magyarországi műholdas ügyfélbázisát

Portfolio
A 4iG bejelentette, hogy megvásárolja a Direct One magyarországi műholdas ügyfélállományát, az üzletág átruházási szerződést ma írták alá.

A 4iG leányvállalata, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 2024. július 26-án adásvételi szerződést írt alá a Canal+ Luxembourg S.àr.l. műholdas televíziószolgáltató vállalattal és annak magyarországi leányvállalataival, az Eviso Magyarországgal és a Canal+ Distribution Hungary-vel a Canal+ Direct One magyar műholdas ügyfélbázisának felvásárlásáról, illetve opcionálisan, a helyi kábelszolgáltatók hozzájárulásától függően, a kábeles műsorterjesztési portfóliójának átvételéről.

A tranzakciónak köszönhetően a 4iG Csoport 155 000 műholdas előfizetővel bővítheti ügyfélállományát, így a DIGI és a Direct One műholdas ügyfeleinek együttesével a magyarországi műholdas műsorterjesztési szolgáltatás terén megerősíti a cégcsoport vezető szerepét - áll a vállalat közleményében.

A Canal+ Luxembourg S.àr.l. Európa legnagyobb műholdas és IP televízió szolgáltatója, amely a helyi igényeknek megfelelő, személyre szabott csomagokat kínál azokban az országokban, ahol jelen van, és vezető streaming platformján keresztül kiváló minőségű műholdas, IP-alapú és streaming TV-szolgáltatásokat nyújt. A szolgáltató Direct One márkanév alatt értékesíti műholdas tévészolgáltatását Magyarországon, mintegy 155 000 műholdas előfizető ügyfelet kiszolgálva. A Direct One több, mint 119 műholdas helyi és nemzetközi csatornát kínál HD és UHD minőségben, valamint prémium film- és sorozatcsatornákat tartalmazó csomagok széles választékát biztosítja előfizetői számára.

„A Direct One műholdas ügyfélbázisának felvásárlása kiváló lehetőség a magyarországi műholdas ügyfélállományunk növelésére. A tranzakció révén 4iG csoport megerősíti piacvezető szerepét a hazai műholdas televíziószolgáltatás piacán. A felvásárlásnak köszönhetően a Direct One korábbi ügyfelei számára magasabb minőségű és szélesebb körű szolgáltatást kínálhatunk a jövőben, kihasználva a cégcsoport konvergens telekommunikációs portfólióját" – nyilatkozta Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója.

A tranzakció lezárását követően a Direct One előfizetők változatlan formában és tartalommal vehetik igénybe a műholdas televíziószolgáltatást. A tranzakció nem érinti a Direct One online előfizetőit.

A 4iG árfolyama ma 0,1 százalékkal került lejjebb, míg idén 1 százalékot esett.

4ig0726asd

Címlapkép forrása: Portfolio

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Kiszámoló

Új e-mailes átverések

Nagyon terjed az Egyesült Államokban az új e-mailes átverések, amik pofonegyszerűek, mégis végtelenül hatásosak. Az elkövetők megfertőznek olyan emberek számítógépeit, akik sok pénzt keze

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kiderült: szép csendben gigaösszegű devizahitelt vett fel Kínától a magyar állam

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Likviditási szakértő - Vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
budair