Helyreállt a Wizz Air online rendszere, de a reptéri káosznak még nincs vége
Üzlet

Helyreállt a Wizz Air online rendszere, de a reptéri káosznak még nincs vége

Portfolio
A Wizz Air bejelentette, hogy a közelmúltban bekövetkezett globális informatikai rendszerhiba elhárult, és a légitársaság szolgáltatásai ismét elérhetőek online.

 A társaság közleménye szerint a pénteken tapasztalt, minden légitársaságot érintő rendszerhiba továbbra is érezteti hatását az egész szektorban, így eltarthat egy ideig, amíg nyári szezonban egyébként is zsúfolt légiközlekedés normális működése helyreáll, és minden utas eljut az úti céljához. 

A légitársaság honlapja és mobilalkalmazása ugyanakkor ismét működik, így az utasok számára minden szolgáltatás elérhető online, az online foglalási és check-in szolgáltatások ismét rendelkezésre állnak, az ügyfélszolgálat működik.

Átfoglalás vagy visszatérítés esetén ha nincs olyan Wizz Air járat, amellyel ésszerű időn belül elérhetnék úti céljukat, az utasok más légitársaságoknál is foglalhatnak, ebben az esetben költségeiket a benyújtott számlamásolatok ellenében a légitársaság visszatéríti – közölték.

A főszezon zsúfoltsága és több tízezer utas járatának törlése miatt a légitársaság azt javasolja utasainak, aki teheti, gondoskodjon az új indulásig szállásról saját magának. Ennek költségeit megtéríti, ehhez az utasoknak a légitársaság honlapján található űrlapon kell beadniuk az igénylést.

Címlapkép forrása: Shutterstock

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

KonyhaKontrolling

Megéri még a nyelvvizsga?

Sokaknak nagy célja, hogy nyelvvizsgát szerezzen, ezzel bizonyítsa tudását, illetve remélhetőleg jobb esélyekkel induljon a munkaerőpiacon. Ebben a bejegyzésben a nyelvtanulás és a nyelvvizsga

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Üzemanyagválság felé halad Magyarország, kiadták a figyelmeztetést
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
Ha az Apple bajban van, akkor a Samsung is bajban van