Portfolio signature

Most kell Nvidia részvényt venni?

Portfolio
Nagy kitárazást láthattunk az elmúlt napokban a technológiai cégeknél a tőzsdéken, az elmúlt napok legnagyobb vesztese pedig éppen a legnagyobb tőzsdesztár, az Nvidia volt. A kezdeti aggodalom eltűnését és az Nvidia növekedési potenciálját figyelembe véve azonban adódik a kérdés, hogy érdemes-e a mostani esés után Nvidia részvényt vásárolni. Erre a kérdésre kerestük a választ, lássuk!

Miért kezdtek el kitárazni a befektetők a techpapírokból?

Az elmúlt hónapok nagy menetelését követően júliusban a tőzsdei emelkedést vezető technológiai részvények elkezdtek alulteljesítővé válni a piac más szegmenseivel, különösen a kisebb piaci értékkel rendelkező részvényekkel szemben.

Az esés kezdetben egy egészséges, időszerű korrekciónak volt betudható, illetve annak, hogy a befektetők az előzetesen várt 2 helyett immáron 3 kamatvágást áraznak az idei évre szeptembertől kezdődően, ez pedig ugyan általánosságban pozitív a gazdasági aktivitás és a tőzsdei cégek szempontjából is,

de különösen a kispapírok nyerhetnek nagyot a kamatvágással.

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Miért esett ekkorát az Nvidia?
  • Mit mondanak az elemzők az Nvidiáról?
  • Olcsó vagy drága a részvény a mostani esés után?
  • Milyen fontos szintekre ajánlott most figyelni?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés