Portfolio signature

Mutatjuk az olcsó részvényt, ami most nagyot robbanhat!

Portfolio
Igencsak felpörögtek az események az elmúlt napokban a tőzsdéken. A befektetők már a szeptemberi amerikai kamatvágást és Donald Trump megválasztását árazzák, szerdán pedig Trump Tajvannal kapcsolatos kijelentései mellett az is napvilágot látott, hogy a Biden-kormányzat széles körű szabályozást tervez a Kínába chipeket exportáló vállalatokkal kapcsolatban. Utóbbi jelentős eladási hullámot indított el a tőzsdéken, aminek következtében a Nasdaq másfél éve nem látott rossz napot zárt. Van azonban egy olyan olcsó részvény, amely nagy nyertese lehet ezeknek az eseményeknek. Lássuk, melyik papírról van szó!

Nagy feszültség, sok bizonytalanság

A múlt hétvégi merényletet követően jelentősen megnőttek Donald Trump esélyei a novemberi amerikai elnökválasztáshoz közeledve, a befektetők pedig általánosságban meg vannak győződve arról, hogy Trump megválasztása összességében jobb lehet a gazdaságnak és a tőzsdéknek is.

A republikánus elnökjelölt azonban nemrég alaposan meglepte a világot kijelentésével, ami szerint Tajvannak meg kell fizetnie az Egyesült Államok védelmét.

Nagyon jól ismerem ezeket az embereket, nagyon tisztelem őket. Elvették a chipüzletágunk mintegy 100 százalékát. Úgy gondolom, Tajvannak fizetnie kellene nekünk a védelemért

Amire választ kaphat cikkünkben:

  • Mutatunk egy olcsó részvényt, ami nagyot ralizhat a következő időszakban.
  • Mit mondanak az elemzők erről a részvényről?
  • Mekkora növekedés előtt állhat ez a cég?
  • Milyen technikai szintekre érdemes figyelni?

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés