Új egészségbiztosítást vezettek be a magyar focistáknak
Üzlet

Új egészségbiztosítást vezettek be a magyar focistáknak

Portfolio
Megállapodást kötött egymással a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Groupama Biztosító, ennek értelmében a hazai első, illetve másodosztályban szereplő hivatásos labdarúgók egy új, a sportbalesetek után segítséget nyújtó egészségbiztosítás szolgáltatásait vehetik igénybe.

A biztosító közleménye emlékeztet, hogy az MLSZ stratégiai partnerével, a Groupama Biztosítóval való hosszú távú együttműködésének köszönhetően több mint 220 ezer versenyengedélyes labdarúgó mellett a tömegsportrendezvényeken részt vevő óvodás, általános- és középiskolás gyermekek is rendelkeznek balesetbiztosítással több mint tíz éve.

Ez a biztosítási védelem emelkedik magasabb szintre azzal, hogy az NB I -ben és NB II-ben szereplő mintegy 730 labdarúgó egy esetleges sportsérülés után egészségbiztosítási szolgáltatásokat is igénybe vehet. Érvényessége az edzéseken, mérkőzéseken, edzőtáborokban, illetve az oda-vissza úton történő balesetekre vonatkozik.  A szolgáltatás szükség esetén segítséget tud nyújtani a diagnózis felállításában, a betegút megszervezésében, a szükségessé váló műtéti beavatkozásokban, illetve a rehabilitációban.

A Groupama Biztosító a meglévő egészségbiztosítási szerződései mögött álló több mint hatszáz egészségügyi szolgáltatóból álló hálózata mellett most egy csaknem 40, sportsérülésekre is szakosodott orvossal, illetve egészségügyi intézménnyel kötött speciális együttműködési megállapodást annak érdekében, hogy kialakítson egy többek között sebészekből, traumatológusokból álló országos szakértői hálózatot – közölték.

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Groupama Biztosító a szerződés aláírását követő első évben szeretne minél több tapasztalatot összegyűjteni, melynek segítségével tovább fejleszthetik az egészségbiztosítási szolgáltatásokat. Ha a modell beválik, a Groupama Biztosító más sportágak képviselőivel is párbeszédet szeretne kezdeményezni a sportolókat védő új biztosítási konstrukció minél szélesebb körű, sok sportágat felölelő bevezetéséről – tették hozzá.

A címlapkép illusztráció. Címlapkép forrása: Getty Images

Kiszámoló

Hogy kerüld el a tranzakciós adót?

A kormánynak annyi a fantáziája, mint egy betonbékának. Ha pénz kell az összeomlott költségvetés foltozgatásához, akkor főleg a bankokat és a biztosítókat nyúzza, egyre jobban. (Akár rend

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez aztán a meglepetés! Erre még a kormány sem számított
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tozsde reszvenypiac