Portfolio signature

Mutatjuk: ezekkel a Trump-részvényekkel lehet most sokat keresni

Portfolio
A hét elején a befektetők egyértelműen a Donald Trump elleni merénylet hatásait árazzák a piacokon: az elmúlt napok eseményeit követően pedig egyre nagyobb az esélye annak, hogy ismét a volt republikánus elnök kerül ki győztesen az őszi választásból. Éppen ezért most mutatunk néhány olyan befektetést, amivel nagyot lehet profitálni Trump esélyeinek növekedésével.

Egyre jobbak Trump esélyei

Szombaton merényletet követtek el Donald Trump ellen, az elnökjelöltre a pennsylvaniai Butlerben lőttek rá, ez pedig az őszi választási esélyeket is alapvetően befolyásolta.

A merénylet elsősorban azért fontos a választás kimenetelével kapcsolatban, mert alapvetően keretezi át a kampány optikáját:

ezt követően a demokraták nem fogják tudni hitelesen veszélyforrásnak beállítani a "túlélő hősként" felemelkedő Trumpot, ha úgy tetszik egy markáns "forrása" elvész a lehetséges karaktergyilkolásnak.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés