Az AutoWallis létrehozza Magyarország első integrált mobilitási szolgáltatóját
Üzlet

Az AutoWallis létrehozza Magyarország első integrált mobilitási szolgáltatóját

Portfolio
wigo fleet márkanév alatt folytatja flottakezelési tevékenyégét az AutoWallis Csoporthoz tartozó Nelson Flottalízing. A márkanévváltással párhuzamosan az AutoWallis Csoport több mobilitási szolgáltatáshoz kapcsolódó tevékenységét egy vállalatban vonja össze a szinergiahatások hatékonyabb kihasználása és a magasabb ügyfélélmény érdekében. A lépéssel Magyarország első integrált mobilitási szolgáltatóját hozza létre az AutoWallis - írja közleményében a cég.

Nevet vált a piac meghatározó flottakezelői közé tartozó Nelson Flottalízing Kft. kapcsolódó tevékenysége, így az AutoWallis flottakezelési szolgáltatása júliustól wigo fleet néven érhető el. Az AutoWallis számára a wigo márkanév tavalyi bevezetése, valamint a wigo név alatt elérhető szolgáltatások bővítése olyan szinergiákra ad lehetőséget, mint például a rugalmasabb flottakialakítás, a keresztértékesítés, az üzemeltetés hatékonyságának további fejlesztése, vagy a tudás- és technológiai transzfer.

Ilyés Péter, az AutoWallis Csoport Mobilitási Szolgáltatások Üzletágának vezetője kiemelte: a wigo márka flottakezelési szolgáltatásokkal történő bővítése lehetőséget biztosít arra, hogy mobilitási szolgáltatásaik egy részét olyan egységes név alá rendezzék, mely minden piacon azonos jelentéstartalmú.

A márkanévváltással párhuzamosan egy cégben egyesíti flottakezelő és carsharing szolgáltatását az AutoWallis Csoport, így a wigo carsharinget üzemeltető Wallis Autómegosztó Zrt. beolvad a Nelson Flottalízing Kft-be.

Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója a lépés kapcsán elmondta: a flottakezelés és a carsharing egy cégbe olvasztásával tovább javul az AutoWallis hatékonysága, így például jelentős szinergiák érhetőek el az autók beszerzésében és üzemeltetésében is. A flottakezelő és carsharing szolgáltatások egy cég alá rendezésével Magyarország első komplex mobilitási szolgáltatóját hozzuk létre, mely jól illeszkedik meghirdetett stratégiánkba, növekedési terveinkbe – tette hozzá.

Az AutoWallis árfolyama idén 22,4 százalékkal került feljebb.

autwoallis0703

Címlapkép forrása: Portfolio

A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

SPB Blog

Új certifikát akár évi 10%-os hozammal!

Gyors befektetés 100%-os tőkevédelemmel! Bemutatjuk az új Fast Trigger certifikátot, amelynek a legnagyobb előnye a rövid időn belüli magas hozam lehetősége. Ha a mögöttes eszközök mindöss

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
GettyImages-1196086986