Magyar logisztikai céget vett a GLS
Üzlet

Magyar logisztikai céget vett a GLS

Portfolio
A GLS bejelentette az e-kereskedelemre szakosodott magyar fulfilment cég, az iLogistic felvásárlását. A lépés lehetővé teszi a GLS számára, hogy fulfilment szolgáltatást kínáljon ügyfeleinek Magyarországon belül és azon kívül is.

A GLS célja, hogy bővítse tevékenységi körét és lehetőségeit, a kiszervezett webáruház logisztika pedig kiemelt növekedési területként szolgál - írják a cég közleményében. A vállalat arra törekszik, hogy sokoldalúbb szolgáltatóvá váljon, miközben megőrzi pozícióját a csomaglogisztikai piacon.

Az iLogistic, amely kiszervezett logisztikai szolgáltatásokat nyújt online üzletek számára – például csomagolást, árukészlet kezelést és visszárukezelést – már a felvásárlás előtt is partnere volt a GLS-nek.

„Stratégiai célunk a hazai kereskedők export képességeinek támogatása, melyhez a kiszervezett logisztikai szolgáltatás ideális új opció. A GLS hálózatának segítségével közös partnereink könnyebben felelhetnek meg a hazai és külföldi piacokon lévő kihívásoknak.” – mondta Farkas Gergely, a GLS Csoport kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatója.

„A GLS-sel való partnerség jelentős mérföldkő az iLogistic számára. Izgatottan várjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket ez az akvizíció kínál szolgáltatásaink fejlesztésére" – mondta Csereklyei Bálint, az iLogistic ügyvezető igazgatója.

A felvásárlás összhangban van a GLS Csoport bővítési stratégiájával, amely kiterjed a kapcsolódó piacokra is, és kulcsfontosságú lépést jelent a szolgáltatási kínálat bővítésében Magyarországon. Az iLogistic növekedése jól tükrözi, hogy folyamatosan nő az igény a fulfilment szolgáltatások iránt, amelyeket számos iparágban nyújtanak vállalatok számára a kisvállalkozásoktól kezdve a piacukon meghatározó szerepet betöltő nagy szolgáltatókig - áll a közleményben.

Címlapkép forrása: Portfolio

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nemzetgyűlési választások: hatalmas győzelmet aratott Le Pen pártja, Macron súlyos vereséget szenvedett
Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
tesla autó