Figyelmeztet a MÁV: változik a vasúti menetrend
Üzlet

Figyelmeztet a MÁV: változik a vasúti menetrend

MTI
Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt bizonyos vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, néhány szakaszon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a MÁV Zrt. szombaton az MTI-vel.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon Budapest-Kelenföld és Ferencváros állomás között július 1-jétől 16-ig több ütemben karbantartást végeznek, emiatt változik a menetrend.

  • Július 6-án és 7-én a vonatok az eredeti menetrend szerint közlekednek, ezeken a napokon nem kell változásra számítani; július 1-jén, 5-én, 8-án, valamint 12-én és 13-án a változások néhány esti és reggeli vonatot érintenek, a vonatok többsége a megszokott menetrend szerint közlekedik.
  • A Komárom-Székesfehérvár vonalon július 6-án és 7-én Székesfehérvár és Kisbér állomás között végzett pályakarbantartás miatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek; Székesfehérvár és Kisbér között pótlóbuszok szállítják az utasokat.
  • A Győr-Veszprém vonalon október 6-ig pályafelújítás miatt változott a közlekedési rend, a vonatok menetrendjéhez igazodva Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek.
  • A buszok menetrendje a vonatokétól néhány perccel eltér, de az alapmenetrend szerinti csatlakozások Veszprémben biztosítottak a Bakony, illetve Göcsej InterCitykhez - írták.
  • A Füzesabony-Eger vonalon július 6-tól 9-ig az IR87-es Agria InterRégió vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a maklári vasúti átjáró átépítése miatt; Füzesabony és Eger között pótlóbuszokkal kell utazni.
  • Július 6-tól 9-ig a Füzesabony-Eger közötti lezárás miatt az Eger-Szilvásvárad vonalon is pótlóbuszok közlekednek.
  • A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon augusztus 18-ig Cegléd és Abony, valamint a Szajol-Kisújszállás-Karcag vonalszakaszon végzett pályakarbantartási munkák miatt módosul a menetrend - áll a közleményben.
  • A Debrecen-Füzesabony vonalon július 2-ig hétköznap éjszakánként 18 órától másnap reggel 6 óráig pályakarbantartást végeznek Tiszafüred és Poroszló között, ezért Füzesabony és Tiszafüred, illetve Egyek között pótlóbuszok közlekednek.
  • A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon július 6-án és 7-én Sülysáp és Tápiószecső között pályakarbantartás miatt módosul a menetrend.
  • A Békéscsaba és Lőkösháza közötti átépítés miatt a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok augusztus 22-ig. A Békéscsaba-Kétegyháza-Mezőhegyes vonalon augusztus 22-ig több vonat módosított menetrend szerint, esetenként a megszokotthoz képest korábban közlekedik.
  • A nemzetközi közlekedést érintő változásokról azt írták, hogy a cseh vasúton végzett pályafelújítási munkák miatt június 29-től július 2-ig a Metropolitan EuroCity vonatok (280, 278, 276, 274, 272) Breclav-Prága között módosított menetrend szerint közlekednek.
  • A horvát vasútvállalattól érkezett tájékoztatás szerint június 30-tól a Déli pályaudvarról Zágrábba induló 204-es számú Agram InterCity utasainak Kapronca (Koprivnica) állomáson másik vonatszerelvénybe kell átszállniuk - olvasható a közleményben.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Lehangoló adatok jöttek, gyorsulva terjed a rendkívül fertőző betegség Magyarországon

Könyvelő

Könyvelő
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Ez is érdekelhet
Hackertámadás érte a téli olimpia szervezőbizottságának gépeit