Portfolio signature

Lemaradtál az Nvidiáról? Mutatunk egy részvényt, amiben most bőven van fantázia!

Portfolio
Júniusban megtorpant az Nvidia sokak által megállíthatatlannak hitt tőzsdei menetelése, ennek ellenére azonban továbbra is fényesen ragyog a mesterséges intelligencia szektor csillaga, az elmúlt hónapokhoz hasonlóan pedig ezúttal is mutatunk egy olyan nagy növekedési potenciállal rendelkező részvényt, amely megfelelő választás lehet azon befektetők számára, akik nem az Nvidián keresztül profitálnának az AI-raliból. Lássuk!

Megtorpant az Nvidia ralija

Júniusban a felaprózást követően egészen 140 dollárig emelkedett az Nvidia árfolyama, az új történelmi csúcs elérése után azonban egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét, amely során az árfolyam néhány nap alatt közel 17 százalékot esett.

nvidia0628

Akkor már foglalkoztunk az Nvidiával, hogy az esés egyben jó beszállási pontot is jelenthet, azonban továbbra is vannak szép számmal olyan részvények, amelyeken keresztül lehet profitálni a mesterséges intelligencia térnyerése hajtotta tőzsdei emelkedésen.

Melyik ez a részvény?

Az általunk most bemutatott részvény nem más, mint a Western Digital. Az amerikai merevlemez gyártó cég szintén a mesterséges intelligencia bumm egyik nagy nyertesének van kikiáltva. A vállalat árfolyama pedig ugyan idén már 46 százalékot emelkedett,

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés