Portfolio signature

Mutatjuk a befektetők új kedvencét - Most érdemes beszállni?

Portfolio
Nem véletlen, hogy továbbra is minden az Nvidiáról szól a tőzsdéken, a felaprózást követően napról napra új csúcsokat dönt az árfolyam, a lelkesedés pedig nem tűnik úgy, hogy egyhamar megtörne. Egy ekkora emelkedés láttán azonban már nem biztos, hogy érdemes a csúcson beszállni, éppen ezért mutatunk egy olcsóbb részvényt, amely szintén kötődik a mesterséges intelligenciához és jelentős növekedés előtt állhat a következő hónapokban.
Signature-előfizetőként ingyenesen részt vehetsz a Portfolio klubeseményén, amelyen szakértők beszélnek a forint kilátásairól, gyengülésének okairól. Az esemény végén Te is kérdezheted a közgazdászokat. Élj a lehetőséggel:

Van élet az Nvidián túl is!

A felaprózás után továbbra is az Nvidia a főszereplője a mesterséges intelligencia által hajtott tőzsdei emelkedésnek, a vállalat részvényei csak az idei évben több mint 166 százalékot emelkedtek:

nvdia0617

Ezzel a teljesítménnyel pedig az Nvidia gyakorlatilag egy szinten van a világ legértékesebb vállalatainak listáján az Alphabet-tel és az Apple-lel:

mcap0617

Ugyan nem véletlen, hogy minden az Nvidiáról szól, de vannak szép számban izgalmas alternatívák azon befektetők számára is, akik úgy érzik, hogy lemaradtak már a cég óriási tőzsdei emelkedéséről, ezek közül a lehetőségek közül mutatunk most egy újabbat, lássuk!

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés