Előfizetői tartalom

Ilyen még nem volt, húszezer milliárd forintos kifizetést kaphat Elon Musk

Portfolio
Hetek óta megy a huzavona azzal kapcsolatban, hogy Elon Musk megkapja-e az 56 milliárd dolláros, vagyis jelenlegi árfolyamon 20 500 milliárd forintnak megfelelő összegű kompenzációs csomagját, amihez szükség van a részvényesek beleegyezésére is. A szavazás megvolt, Musk pedig arról posztolt, hogy a részvényesek nagy része a kifizetés jóváhagyásáról döntött, írja a Reuters.

Tegnap megvolt a szavazás Musk 56 milliárd dolláros csomagjáról, a Tesla első embere pedig posztolt is erről az X-en, mégpedig azt, hogy a részvényesek többsége a kifizetés jóváhagyásáról döntött. Both Tesla shareholder resolutions are currently passing by wide margins!️️ Thanks for your support!! ️️ pic.twitter.com/udf56VGQdo— Elon (Musk) June 13, 2024 Ez az 56...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés