Portfolio signature

Érdemes-e még beszállni az Apple-be?

Portfolio
Tegnap már írtunk róla, hogy jó lehetőségek lehetnek az Apple részvényeiben. A kitörés végül tegnap megtörtént: történelme során először tudott 200 dollár fölött zárni az Apple, ezzel pedig új lehetőségek nyíltak meg a befektetők előtt is, éppen ezért megnéztük, hogy érdemes lehet-e még a mostani szinteken Apple részvényt vásárolni.

Ugyan a befektetők részéről nem volt kedvező az Apple hétfőn bemutatott újításainak fogadtatása, kedden azonban több mint 7 százalékos pluszban zárt a papír, ezzel pedig új történelmi csúcsot ért el az Apple árfolyama.

apple0612

A hétfői eseményt követően segítette az emelkedést, hogy kedden a Morgan Stanley egy elemzésben elmondta, hogy az Apple AI funkciói erősen pozícionálják a vállalatot. Emellett az elemzők úgy vélik, hogy a funkciók arra fogják ösztönözni a fogyasztókat, hogy frissítsék iPhone-jukat, ami felgyorsíthatja a készülékcsere-ciklusokat. (Az Apple Intelligence egyelőre csak az iPhone 15 Pro és Pro Max készülékeken lesz elérhető, és a majd ősszel megjelenő új, 16-os szérián, szóval akinek régebbi telefonja van, és a legújabb szolgáltatásokat is el akarja érni, annak upgrade-elnie kell.)

Az elemzők szerint ugyan az Apple-nek még teljesítenie kell, amikor az AI funkciók először ősszel lesznek elérhetőek, de szerintük az építőelemek a helyén vannak ahhoz, hogy a cég visszatérjen a tartós növekedéshez, és a célok túlszárnyalásához.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés