Előfizetői tartalom

Beindultak a repülős utazások, őrült módon égethetjük az üzemanyagot

Portfolio
A Bloomberg által összeállított iparági adatok szerint a harmadik negyedévben 10,5 millió járat fogja keresztezni az eget, a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség idén rekordszámú utasra számít. Mindez azt eredményezi, hogy a repülőgépek nagyjából annyira lesznek tele, mint a koronavírus előtt, és ez rekordmennyiségű üzemanyag-elégetést jelent – írja a Bloomberg.

A Bloomberg cikke szerint nagy lökést kaphatnak idén a repülős utazások, legfőképpen a nemzetközi utazásokban várható nagy fellendülés, különösen az Ázsiából, Európából és Észak-Amerikából induló járatok esetében. Simon Warren, a világ legnagyobb független olajkereskedője, a Vitol Group elemzője szerint azonban a rövidebb távú utak jelentik az igazi hajtóerőt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés