Portfolio signature

Napok óta zuhan a magyar tőzsde sztárja, meddig eshet még?

Az év egyik legnagyobb magyar tőzsdei sztorija kétségkívül az Állami Nyomda emelkedése. A cégnél az elmúlt egy évben számos pozitív változás történt, amelyek közül a legkiemelkedőbb a külföldi értékesítés fellendülése volt, így az osztalékhoz egy jelentős növekedési sztori is társul. A Nyomda árfolyama azonban napok óta esik, miután a brutális emelkedés után profitrealizálás kezdődött, éppen ezért megnéztük, hogy mit mutat a technikai kép, meddig eshet még az árfolyam.

Tovább folytatódik a Nyomda részvényeinek esése a magyar tőzsdén, miután a vállalat részvényei a tegnapi napon már a lélektani szempontból fontos 4000 forintos szintet is letörték.

A mostani korrekció során a májusi 4340 forintos történelmi csúcshoz képest már 12 százalékot esett a cég árfolyama, ennek ellenére azonban idén még továbbra is jelentős, több mint 53 százalékos pluszban van a Nyomda.

any0607

A vállalat részvényei napok óta átlagon felüli forgalommal esnek, ami szintén megerősíti, hogy a júliusi osztalékfizetés előtt egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét.

Signature Pro-val ezt a cikket is el tudnád olvasni!

Ez a cikk folytatódik, de csak Portfolio Signature előfizetéssel olvasható tovább. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés